Pazar, Haziran 15, 2014

Gençtürk: Beyaz sayfa açacağız

İASKF Başkan Adayı Seymen Gençtürk yarınki seçim için hakkında sitemiz aracılığı ile kulüplere seslendi. Gençtürk birlik ve beraberlik mesajları verdi.



Seymen Gençtürk demecinde şu ifadeleri kullandı: 6 ay önce çıktığımız yolda kulüplerimizin büyük desteğini arkamızda hissettik. Bugüne kadar İstanbul’da 30 ilçeyi gezdik. Projelerimizle yola çıktık. Yapacaklarımıza hayal diyenlere cevabımızı Salı gününden itibaren vereceğiz. Vermiş olduğumuz sözlerin gerçekleşmesi için çaba göstereceğiz. Bunun da kulüplere geri dönüşü olacak. Bizim dönemizde katılım bedeli tarihe karışacaktır. Hafta içi maçları kesinlikle olmayacaktır. Sağlık sorununu çözmek, ecrimisil sorunlarını halletmek birinci önceliğimiz olacaktır.

"Kazanan Kulüplerimiz olacak"
Yarınki kongreye tüm kulüplerimizin katılmasını rica ediyoruz. Umuyoruz ki bu amatörlerin kazandığı bir kongre olarak tarihe geçsin. Beyaz sayfa açtık, oy pusulamız da beyaz. Delegelerimizin vereceği tüm tercihe saygı duyuyoruz. Kazanan amatör camiamız olacaktır. Seçim süresi boyunca bizi dinleyen, bizlere ev sahipliği yapan ve fikirleri ile düşünceleri bize katkı sağlayan tüm kulüplerimize ve kıymetli mensuplarına teşekkürü bir borç bilir, bu vesile ile yarınki Kongrede kazananın amatör kulüplerimiz olacağını ifade etmek isterim.

"Birleştirici olacağıma söz veriyorum"
Biz bütün kurulları birleştirmeye geliyoruz. Beraberliği sağlamak ve huzur için, kulüplerimizin daha aydınlık günlere kavuşması için bu yola çıktık. Niyetimiz camialarımızın birlikteliği ve onlara sağlayacağımız katkı olmakla birlikte, Türk futbolunu her zaman ileriye taşımanın mücadelesini vereceğimize ve şahsım ve Yönetim Kurulum adına söz veriyorum. Yarınki kongrenin hayırlı ve uğurlu olmasını canı gönülden temenni eder, barışın her daim hakim olduğu, annelerin göz yaşı dökmediği huzurlu ve sevgi dolu günler geçirmeleri dileğiyle, tüm tüm vefakar ve cefakar babaların Babalar Günü'nü kutlar,sağlık ve mutluluklar diler, saygılarımı sunarım.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.