Perşembe, Haziran 12, 2014

Fetih Kelkit'i Ömerlispor da durduramadı

İstanbul 2.Amatör Lig 18. Grubun güçlü takımlarından Fetih Kelkitspor, Yeni Sahra Suni Çim Stadında grubun Şampiyonu Ömerlispor'u misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleyi 2-1 kazanan ev sahibi Fetih Kelkitspor 9.maçındanda 3  puan çıkarmayı bildi.

Mücadeleye çıkılırken seramoni öncesinde Fetih Kelkitspor'lu futbolcuların, grubu şampiyon olarak tamamlayan Ömerlispor'u alkışlayarak 1. Amatöre çıkmalarını tebrik etmesi sahalarda her zaman görmek istediğimiz görüntülerdi, tebrikler Fetih Kelkitspor.

Selamet Yılmaz, Enes Berk Güçlü ve Oğuzhan Marangoz'un mükemmel yönetim gösterdiği mücadeleye iki takımda kazanmak adına hızlı başladılar. Pozisyonu bol olan ve hareketli geçen mücadelenin 24.dakikada ev sahibi Fetih Kelkitspor golü buldu. Defansın arkasına atılan topu takip eden Ömercan, Ömerli kalecisi Burakcan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda mükemmel bir plase vuruşla topu filelere yollayarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlerleyen dakikalarda karşılıklı ataklarla gol sesi çıkmayınca ilk yarı Fetih Kelkitspor'un üstünlüğü işe geçildi.

İkinci yarıya iyi başlayan Şampiyon Ömerlispor, Erdoğan'ın attığı gol ile 1-1 'lik beraberliği yakaladı. Maçın sonlarına doğru Ataşehir temsilcisi penaltıdan Serkan'ın attığı gol ile mücadelenin skorunu belirledi 2-1.

Bu galibiyetle 9.maçınıda kazanıp 42 puana yükselen Fetih Kelkitspor hafta sonu Kartal Yuvası ile deplasmanda son maçına çıkarken, grubun şampiyonu Ömerlispor evinde Yeni Dünyaspor'u misafir ederek 2. Amatör lige veda edecek.

STAT : Yeni Sahra Suni Çim
HAKEMLER: Selamet Yılmaz - Enes Berk Güçlü - Oğuzhan Marangoz
SAHA KOMSERİ : Erkan Kaygısız
FETİH KELKİT : Fırat, Polat, Burak, Emre, Zeynel, Ahmet, Mesut, İbrahim, Serkan, Uğur, Muhammet
YEDEKLER : Abdullah, Garip, Ömercan, Kürşat, Berat, Oğuzhan, Anıl
TEKNİK SORUMLU : Hüseyin Yıldırım
ÖMERLİSPOR: Burakcan, Yasin, Veysel, Sefa, Cengiz, Fatih, Yılmaz, Mahmut, Abdullah, Erdoğan, Vedat
YEDEKLER : Kemal, Abdullah, Fırat, Enes, Berk
TEKNİK SORUMLU : Kadem Erenoğlu
GOLLER: Dk.24 Ömercan, Dk.78 Serkan(penaltı) - Fetih Kelkitspor  / Dk.52 Erdoğan - Ömerlispor

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

 

[gallery link="file" ids="131191,131192,131190,131189,131193"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.