Perşembe, Haziran 05, 2014

Eyüp Kulüpler Birliği toplantısı gerçekleşti

Eyüp Kulüpler Birliği haftalık toplantısı Öz Alibeyköyspor kulübünde yapıldı. Toplantıda Kulüpler Birliği Başkanı Yahya Sünnetçi, İstanbul ASKF seçimlerinde Ali Düşmez için Kulüplerden oy istedi.



 

Toplantı, Öz Alibeyköyspor Kulüp Yöneticisi ve Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Rahmi Uçak’ın akonuşması ile başladı. İlk konuşmacı olarak Öz Alibeyköyspor kulüp başkanı Metin Çırpan söz aldı. Çırpan yapılacak olan İASKF seçimlerinde tüm ilçe Kulüplerinden Ali Düşmez lehine oy istedi ve sözü Kulüpler Birliği Başkanı Yahya Sünnetçi'ye bıraktı.

 

Yahya Sünnetçi Kulüpler Birliği olarak yapılan işler sonrasında toplantının 16 Haziran'da yapılacak İASKF seçimlerinde yeniden aday olan Ali Düşmez'in kendilerini ziyaret edeceğini ve ilçe olarak kendisine destek verecekleri konusunda görüş bildireceklerini anlattı. Yahya Sünnetçi, birlik olarak her hafta bir kulüpte toplanılacağını ve kulüp dertlerini yerinde dinleyeceklerini söyledi. Belediye Başkanı Sayın Remzi Aydın ile yapılan görüşmede, ilçe takımlarının maddi desteğinin zamanını Ağustos ayına çekildiğini ve kulüplerin liglere daha rahat hazırlanabileceklerini dile getirdi.

 

İlçedeki kulüp sayısının 25 olduğunu ve daha iyi işler yapabilmek adına birliğinin daha çok çalışmasının altını çizen Sünnetçi, sözlerinin sonunda, 16 Haziran’da yapılacak İASKF seçiminde Ali Düşmez'i destekleyeceklerini bunun en baştaki nedeninin Metin Çırpan’ın yanında olma nedeni olarak açıkladı.

 

Yapılan organizasyonda Eyüp ilçesinin 25 kulübünden 2 kulübü haricinde katılım tam oldu.  Bu toplantının ilk bölümü ilçe kulüplerinin bilgi alışverişi ile Kulüpler Birliği yönetiminin hafta içerisinde yaptığı girişimler anlatıldı. Kulüpler Birliği yöneticisi olan Rahmi Uçak tarafından okunan icraatlarda, Eyüp Belediye Başkanı Sayın Remzi Aydın ile yapılan görüşmelerde Alibeyköy Spor Kompleksinde bulunan mevcut halı sahalardan birini büyüterek ilçe takımlarının yararlanacağı bir futbol sahası yapılması konusunda iyi anlamda girişimlerinin olduğu anlatıldı.

 

Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Rahmi Uçak ise 12 madde olarak açıkladığı isteklerinin arasından çıkan genel anlam, ilçe takımlarının ilçedeki tüm sahaları kullanabilmesi için belediyeden giderler konusunda yardım talebi olmuş. Haliç sahilinde yapılacak su sporlarının da yapılacak bir tesis ile kendilerine bağlanmasını ve ilçedeki kulüplerin bu yönde çalışmalar yapılmasını sağlanması gerektiğini iletmişler. Ayrıca diğer spor dallarında da çalışmalar olması için Kulüpler Birliğine bağlı bir tesis talebinde bulunulmuş. 12 maddelik talep listesinin içeriği tüm ilçe takımlarının hayrına maddelerden oluştuğu ortadadır, dileriz bu istekler karşılanır.

 

Daha sonra toplantıda yine Eyüp ilçesinde ikamet eden ve toplantıya misafir olarak katılan Saha Komiserleri Derneği Asbaşkanı Nezir Aydın da kısa bir konuşma yaparak, 3.Lige düşen Eyüpspor'un durumundan duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve tüm ilçe takımlarının birlik beraberlik içinde olmasını vurguladı.

 

Bu konuşmalar sona erdiğinde ise İASKF Başkanı ve yapılacak seçimlerde yeniden Başkan Adayı olan Ali Düşmez geldi. Düşmez ile birlikte Çıksalınspor Kulüp Başkanı Fikret Sivri, Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir, Topkapıspor Kulüp Başkanı Necdet Bakır da toplantıya katıldılar.

 

HABER: OGÜN KOCA

[gallery link="file" columns="4" ids="130043,130044,130045,130046,130047,130048,130049,130050,130051"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.