Salı, Haziran 10, 2014

Ercan Üner Arnavutköy Belediyespor'u bırakıyor mu?

Müthiş bir çıkış yakalayarak Arnavutköy tarihinde önemli bri başarı elde edn Arnavutköy Belediyespor’da ayrılık rüzgarları esmeye başladı.

 

Bölgesel amatör Lig’de başarıdan başarıya koşan ve ligi şampiyon olarak bitiren Arnavutköy Belediyespor, 3. Lig’e çıkabilmek için oynadığı playoff mücadelesini dramatik bir şekilde penaltı atışları sonucunda kaybetmişti. Yediden yetmişe tüm Arnavutköy’ü üzen maçın ardından Arnavutköy Belediyespor Kulübü Başkanı da olan Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner’in kulüp başkanlığı görevini bırakacağı konuşuluyordu.

Söylentilere açıklık getiren Üner, Arnavutköy’de yayın yapan yerel basın temsilcileri ile bir araya geldiği kahvaltılı sohbette cevap verdi; “Haberler doğrudur, kulüp başkanlığı görevini bırakıyorum” dedi.

Basın mensupları ile Ak Parti İlçe Başkanlığı’nda bir araya gelen Üner, sohbet havasında geçen toplantıda önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan Arnavutköy Belediyespor Kulübü Kongresi’nde başkanlık görevine tekrar aday olmayacağını açıkladı.

“Çok istedik, çok çalıştık ama çok da üzüldük”
Belediyespor’un halter, güreş, voleybol ve daha birçok branşta önemli başarılara imza atarak Türkiye dereceleri aldığına dikkat çeken Üner, “Gönül isterdi ki Arnavutköy’ümüzde bir futbol takımımız da Türkiye 3. Ligi’nde mücadele etsin. Çok uğraştık, çok istedik ama olmadı. İnanın çok üzüldük ancak nasipte yokmuş demek ki” dedi.

“Ligden çekilebiliriz”
Arnavutköy’de ciddi bir spor bilinci oluşturmayı hedeflediklerini ve bunun için de büyük bir çaba sarfettiklerini ifade eden Üner, yeterli desteği göremediklerinden yakındı ve ekledi; “Ne yazık ki Arnavutköy’ün bu bilinci oluşturması için birkaç yıla daha ihtiyaç var. İmkanlar el vermediği için yeni dönemde belki de ligden çekilebiliriz bile” dedi.

Arnavutköy Belediyespor’a destek için düzenledikleri dayanışma gecelerine bilet satmaya çalışırken bile insanların bunu yanlış yorumlayarak sanki birilerinden rüşvet istiyormuşuz gibi bir hava verdiklerini söyleyen Üner; “Bu tutum inanın bizleri yaraladı ama hevesimizi, arzu ve isteğimizi hiç kırmadı” dedi.

KAYNAK: www.haberaktivite.net

2 yorum:

Bülent dedi ki...

Sayin başkanım sizin gibi degerli spor adamlarina bu Türk futbolunun cok ihtiyaci var başkalarına kizipda bu defteri kapatmayin kucak dolusu sevgiler Güngören spor kulubu

arnavutkoy dedi ki...

Belki daha iyi yapan gelir.
Kulubun onunu acmak gerek. Ama .Hersene her sene sampiyon olmak yordu galiba.
Ama ercan baskan ve ekibi bu isi biliyor.ve basarililar.
Umarim gelen isin hakkini verir.

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.