Pazar, Haziran 15, 2014

Düzcespor sahipsiz kaldı

Düzcespor takımının ilk kongresi geçtiğimiz hafta sonu yapılacaktı fakat çoğunluk sağlanamadığından kongre bir hafta sonra yapıldı. Fakat sonuç hüsran oldu.

 

163 üyesi bulunan Düzcespor kongresine katılımın az olması hiç yakışmadı.Düzcespor takımına sahip çıkacak bir liste çıkmayınca Düzcespor takımı Divan Heyetine kaldı. Bu da Düzce tarihinde ilk kez yaşandı.
MALİ KONULAR İŞLENDİ
Düzcespor kongresi saygı duruşu ve  istiklal marşı ile başladı. Ardından Divan Kurulu seçildi.Divan Heyetine Erdoğan Bıyık, Hasan Kaya Ve Ali Can seçildiler.  Daha sonra Düzcespor’un 2013 -2014 bütçesi Düzcespor eski yönetim kurulunda bulunan İsa Eser tarafından okundu ve kabul edildi.Eser  Kulübün mali konularında gelir giderleri hakkında şunları söyledi " Fenerbahçe ile yapılan özel maçta 40.000 tl gelir elde edildi.Kulübün 439.400 tl gelirli olurken, 447.900 tl gideri oldu. Kulübün 8.500 tl borcu bulunmaktadır".dedi.

TARAFTARLAR GURUBU ADINA ÜMİT KELEŞ KONUŞTU
Daha sonra Divan Başkanı Erdoğan Bıyık Salonda bulunan Düzceli katılımcılara söz verdi.Dilek ve temenniler konuşuldu. Düzcespor taraftar gurubu başkanı Ümit Keleş yaptığı konuşmada, Düzcespor kongreye gidiyor ama hiçbir liste yok. Bu mu Düzce spor sevgisi bu mu,bizlere yakışmıyor.Sevincimiz kursağımızda kaldı. Başkanlığı kimin alacağını bilmiyoruz.Hiç kimse başkanlığa yanaşmıyor.Düzce de bu kadar zengin ve fabrikalar var,belediye başkanı seçimlerde söz verdi ,ama hala kendisinden bir haber yok.Verilen sözler tutulmadı.Alt yapıya sahip çıkan yok ,bütün kulüplerin bireysel sporları var bizim kulübün yok bu çok acı bir gerçek.Herkes Düzcesporu çok seviyoruz diyor ama bakıyoruz hiç kimse taşın altına elini koymuyor"dedi Ümit Keleşin konuşması salondan büyük alkış aldı.

DÜZCESPORTİF ADINA EMRAH TUZCU KONUŞTU
Daha sonra Düzcesportif gazetesi adına Emrah Tuzcu söz aldı Tuzcu " Düzce de spor adına çok iyi işler yapıyorum web televizyonum var,BAL maçlarını canlı olarak yayınlamak istiyorum bana bu imkanı verirseniz bende sizlere bu konuda yardımcı olacağım" dedi.
İSMAİL BAYRAM HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Daha sonra kürsiye eski belediye başkanı ve Düzce spor başkanı İsmail Bayram geldi Bayram ; ““Sevabı ile günahı ile biz Düzcespor takımında  uzun yıllar görev yaptık ve sezon sonunda takımı Bölgesel lige çıkardık. Tabi bu yeterlimi değil. Bizim isteğimiz Düzcespor takımının daha üst liglerde olmasıydı. Ama olmadı fakat son maç gösterdiki Düzceli sporseverler başarıya ve üst liglere aç. Bunu verecek bir yönetim kurulu inşallah olur.Görev süresi boyunca Düzcespor’un başarısı için yönetim kurul üyelerimizle birlikte mücadele verdik görev süresi boyunca bize ve Düzcespor’a destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
KULİSTE TELEFON TRAFİĞİ YAŞANDI ALİ GÜNEY VE MEHMET ÖZÇELİK ARASINDA AZDA OLSA GERGİNLİK YAŞANDI
Bayramın konuşmasının ardından divan başkanı Düzcespor yönetimine talip olan var mı ve listesi olan var mı? diye salona sordu. Liste gelmemesi üzerine genel kurula 15 dk. ara verildi. Arada kuliste Eski Başkanlardan Mehmet Özçelik Ali Güney ile karşılıklı konuştu,konuşmalarda tansiyon yükselsede Ali Güney, Mehmet Özçelik'e yurtdışında olan başkan Mehmet Keleş’le telefon görüşmesi yaptım inşallah başkan kulübe sahip çıkacak sen merak etme dedi.Özçelik  israrlarına devam etti,fakat Ali Güney ben bir şey yapamam Başkan geldiğinde bu konu üzerinde detaylı çalışmalar yapacağız dedi. Bunun  üzerine  sonra tekrar genel kurul başladı ve kürsüye gelen Ali Güney yaptığı konuşmada; “ Biz göreve geleli kısa süre oldu bu nedenle Düzcespor’la alakalı yaptığımız çalışmaları tamamlayamadık. Belediye Başkanımız Mehmet Keleş yurtdışından dönünce Düzcespor için yapılması gereken neyse yapılacaktır. Bize biraz süre verilmesini talep ediyoruz.Yanlız belediyeye bu işi yıkmak yanlış olur hepimizin bu kulübe sahip çıkması gerekmektedir.Herkes taşın altına elini sokmalıdır.Başarı hep birlikte gelir.Düzce hak ettiği yerde değil bu bizi üzüyor.Düzce hak ettiği yere gelecektir kimsenin kuşkusu olmasın eski günler geri gelecektir.Olaylara ekonömik olarak bakmak yanlıştır,olaylara manevi olarak ta  bakmak lazım,el ele vermek lazım,birliktelik olmalı,kısır çekişmeler yapmamalıyız  Belediye Başkanımız Mehmet Keleş adına burada bulunuyorum. Fakat listemiz yok. Biz yeni bir oluşum yapmak istiyoruz. Bunun içinde zamana ihtiyacımız var. Bende Düzcespor aşığıyım. Uzun yıllar Düzce dışında kalmış olsam da Düzcespor’un tüm müsabakalarını yakından takip ettim. Galibiyetlerde sevindim mağlubiyetlerde üzüldüm. Eski bir anımı sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim.  Düzcespor Yeşil direk ile müsabaka oynadı. Skorda 22-1 olarak Düzcespor’un oldu. Ben o günleri özlüyorum. Düzce Belediyesi yeni bir yapılanmaya gidiyor. Bu yapılanma da  çok büyük borçlar var.  Öncelikle bunları toparlamamız gerekiyor. Düzcespor’ u da sahipsiz bırakmayacağız. Başkanımız yurt dışından geldiği zaman detaylı çalışmalar yapıp  kulübe sahip çıkacağız”dedi.
DÜZCESPOR DİVAN HEYETİNE KALDI
Düzcespor’un kongresinde  Düzcespor takımına sahip çıkan olmadı ve Divan heyetine hiçbir liste verilmedi.  Bunun için bir konuşma yapan  Divan Heyeti Başkanı Erdoğan Bıyık “Bize sunulan bir liste olmadı sadece temenni oldu. Ben Düzcespor takımını Belediye başkanımız Mehmet Keleş’in  yalnız bırakacağına inanmıyorum. Yurt dışı gezisinden Döndüğünde bu konu çözüme kavuşacaktır “dedi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU

[gallery link="file" ids="131468,131467,131466,131469"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.