Perşembe, Haziran 12, 2014

Düşmez, durum değerlendirmesi yaptı

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı ve Başkan Adayı Ali Düşmez, seçim sürecine girilirken bu zamana kadar yaptıkları toplantıları değerlendirdi.

 

Genel anlamda İstanbul’un bir ve ya iki ilçesi hariç tüm ilçelere giderek toplantılar yaptıklarını söyleyen Düşmez, genel anlamda toplantıların olumlu bir havada cereyan ettiğini ifade etti. Her toplantıya katılımın üst seviyelerde olmasının kendisinin bu yolda yalnız olmadığını gözlemlediğini söyleyen Düşmez, önceki akşam İstinye Orhan Saka Amatör Evinde kurmaylarıyla bir araya geldi. Akşam yemeğinin ardından yapılan durum değerlendirmesinde kulüpleri bilgilendiren Başkan Düşmez, bu toplantının da iyi bir ortamda geçtiğini söyledi. 16 Haziran Pazartesi günü yapılacak olan seçimler öncesi, bu tür toplantıların her akşam burada devam edeceğine vurgu yapan Düşmez, seçimi kazanmak ve Amatör Kulüplere gerektiğinden fazla hizmet için çaba göstereceklerinin sözünü verdi.

Düşmez; Sözün bittiği yer genel kuruldur
Seçimler öncesi yapılan toplantıların hiç birinde yapamayacakları sözü kulüplere vermediklerini söyleyen Başkan Ali Düşmez, söz verip yapmamanın namertlik olacağını bu yüzden boylarını aşacak sözleri verip sonradan kulüplere mahcup olmak istemediklerini dile getirdi. Sözün bittiği yer olan genel kurul salonunda yapacağı konuşmayla kulüpleri son kez bilgilendireceklerini söyleyen Başkan Ali Düşmez, sözlerine şöyle devam etti, “İstanbul’un tüm ilçelerini gezdik ve ziyaretlerde bulunduk. Bir iki ilçe dışında bu ziyaretlerin tamamını gerçekleştirdik. Genel anlamda ziyaretler çok iyi geçti. Bu ziyaretlerde Amatör Kulüplerimizin bir dolu sıkıntıları olduğunu gözlemledik. Bu sıkıntıların tamamına çözüm getireceğiz diyerekten hiç kimseye söz vermedik. Sıkıntıları asgariye indirmek onların dertlerine biraz osun derman olabilirsek bu bizim için büyük bir şeref olacaktır. Bu kadro ve bu yönetim seçimlerden sonra neler yapacağını icraatlarıyla herkese gösterecektir. Seçimler bitince ben tüm kulüplerin başkanı olacağım. Bize oy veren ve ya vermeyen her kim olursa olsun kazandığımızda o kulüplerin başkanı olacağız ve hizmetimizi eşit şartlarda sürdüreceğiz. Herkes çok iyi bilsin ki sözün bittiği yer genel kuruldur ve orada tüm gerçekler ortaya çıkar. Biz genel kurulda da gerekli konuşmamızı yapacağız ve kulüplerimizi bilgilendireceğiz. Bu zamana kadar yapmadığım ve bizim için üretilen dedikodular inanın söyleyene hiç yakışmıyor. Yalan, fitne ve kahpelik asla yapmam. Bu söylediklerimi yapanın zaten seçimi kazanma şansı yok. Seçimlere kadar biz yönetim olarak her akşam istişare toplantılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Doğruluktan asla ayrılmayıp yapabileceklerimizi Kulüplerimizi aktaracağız ve bilgilendireceğiz. Pazartesi günü yapılacak olan genel kurulda da aynı şekilde doğruluğu kongre üyelerine aktaracağız” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

 

[gallery link="file" ids="131183,131184,131185"]

1 yorum:

Murat dedi ki...

Biz koltuk sevdalısı değiliz demişti sayın Ali düşmez şimdi ne bu hırs anlayamadım

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.