Çarşamba, Haziran 11, 2014

"Bu dönemde yatırımların çoğu spora olacak"

Hafta sonu gerçekleştirilen Silivrispor Kulübünün Olağan Genel Kurulu’na katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ilçe için son derece önemli sportif yatırımlarının müjdelerini verdi.



unnamed (1)

Silivrispor’da yapılan olağan kongre ile güven tazeleyen İhsan Atun ve yönetimini ayrıca tebrik eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar kongrede yaptığı konuşmasında ilçe için son derece önemli açıklamalarda bulundu. Silivrispor kongresinde yaptığı konuşmada Işıklar; “Silivri’nin adını en iyi şekilde temsil eden büyük bir kurumdur Silivrispor. Öncelikle Silivri ve Silivrispor için hayırlı olmasını isterim yapılan kongrenin. Silivri Belediyesi olarak ilçenin birçok yerinde sportif yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Silivri’de bu güne kadar 1000’in üzerinde gencimize spor yaptıran Silivrispor’da en çok genç kızlarımız ile yapılan voleybol idmanlarını takip edip takdir ediyorum. Bunun için voleybol şube sorumlusu Süleyman Gencoğlu’na teşekkür ederim. İlçemizdeki tüm okullarda voleybol şubeleri tek tek açılıp oyuncu katılımları gün geçtikçe artıyor. Bu durum Silivrispor’un olumlu politikaları sayesinde gerçekleşiyor.

 

İlçeyi üçe böldük
Geçtiğimiz sene Gazitepe Mahallemizde açtığımız spor tesisleri sonrasında Alipaşa Mahallemizde açtığımız tesis ile devam ettirdik. Şimdi ise ilçemizi üç ana bölgeye böldük. Yani doğu kısmı olan Selimpaşa, ortada kalan kısım ilçe merkezine ve batıda kalan Gümüşyaka, Çanta ve Değirmenköy bölgelerinin ortak kullanımı için ayrı ayrı spor tesisleri yapacağız. Bunlarla da kalmayacağız. Bu üç bölgeye ayırdığımız ilçemizde yapacağımız spor tesisleri ayrıntılarıyla İstanbul’da parmakla gösterilen boyutta olacak. Üç bölgenin tesislerinin içlerinde olimpik yüzme havuzları, toplantı salonları, engelli sporcularımız için ayrı çalışma bölümleri ve aklınıza daha geliyorsa sportif anlamda hepsini gerçekleştireceğiz. Tamamladığımız zaman bu üç büyük tesisi de o bölgenin kulüplerine teslim edeceğiz. Biz sadece kontrollerini ve bakımlarını yapacağız.

unnamed

Yeni yönetime başarılar
Bu benim ikinci dönemim. Bu ikinci dönemimde belediyemizin hatırı sayılır bütçesini sportif yatırımlara ayırmış bulunuyoruz. Sportif yatırımlarla birlikte kültür ve sanat içinde yatırımlarımız olacak. Sportif anlamda Silivrispor örnek bir kulüptür. Silivrispor için geçmiş dönemde ne kadar destek sağlamışsak yeni dönemde daha fazlasını yapacağız. Şampiyonluk ve beraberinde gelen başarılarla ilçemizin adının sportif başarılarla anılması var gücümüzle çalışacağız. Silivrispor kongresinde güven tazeleyerek çıkan İhsan Atun’a ve yönetim kurulu üyelerine yen dönemlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.