Çarşamba, Haziran 11, 2014

Denizcilik İşletmeleri'nden görülmemiş uygulama

İstanbul 2.Amatör Liginde Beykoz İlçesini temsil eden Denizcilik İşletmeleri Takımı yaptığı bir uygulama ile tüm takımlara örnek olacak bir düşüncesi hayata geçirip uygulamakta. Her hafta oynanan maçın ardından " Haftanın en başarılı futbolcusu" ve "Haftanın en güzel golü" adlı bir uygulama başlattı.

Lacivert-Beazlı ekip bunu yaparak takım arasındaki dostluk-arkadaşlık duygularını en üst seviyeye taşımış durumda. Tabii ki bu da takıma çıktıkları maçlarda pozitif bir enerji olarak dönmekte. Taraftarların mesajları ile belirlenen bu haftanın " En güzel golü" ödülüne takımın tecrübeli isimlerinden Halit Çolakoğlu layık göründü. Geçen hafta sonuda oynanan ve 4-3'lük galibiyetleri ile biten Kavakpınarspor müsabakasında yaklaşık 45 metreden akıl dolu bir vuruş ile takımı adına golü tabelaya yazdıran Halit Çolakoğlu'nun ödülünü Teknik Direktör Kamil Çolak takdim etti.

Fair-Play ruhuna örnek olacak bu ödül düşüncesini sezon başından beri uyguladıklarını söyleyen Denizcilik İşletmeleri Takımı Teknik Direktörü Kamil Çolak, ilerlemiş yaşlarıa karşın futbol zekalarından hiçbir şey kaybetmedikleri gibi centilmenlikten ödün vermeyen görüntüleri ile oynadıkları maçların ardından rakip takım başkan ve antrenörlerinden tebrik almalarının herşeyin önüne geçen bir güzellik olduğunu söyledi.

HABER: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.