Cuma, Haziran 13, 2014

"BAL’a çıkartmadan bir yere gitmemeli!"

Şu anda Cezaevinde olan İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükköyspor’un Başkan Vekili Bülent Karakuş, Sitemize açıklamalarda bulundu.



Geçmiş yıllarda işlediği bir suçtan ötürü 3 Mart 2014 tarihinden itibaren Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsünde tutuklu bulunan ve Temmuz ayının ilk günlerinde tahliye olması beklenen Bülent Karakuş, gönderdiği mektupta şu ifadeleri kullandı.

 

"Ergün Hoca ile gönül bağımız var"
Küçükköyspor için bu sezon iyi geçecek. Buradan iki düşüncem var; birisi ailem, diğeri de ikinci ailem olan Küçükköyspor. Az kaldı, Allah nasip ederse Temmuz ayında dışarıda olacağım ve ilk andan itibaren Başkanımız ve Yönetimimiz ile birlikte, taraftarımızın da desteğini alarak yeniden Büyük Küçükköyspor için el birliği ile çalışmalara başlayacağız. Yöneticilerimizin kadro hakkındaki düşünceleri hakkında bilgi sahibiyim. Hocamız Ergün Gelen’e bazı transfer teklifleri vardı, kendisinden rica ettik, takımda kaldı. Ergün Hoca ile gönül bağımız var. Küçükköyspor’u Bölgesel Amatör Lige çıkartmadan bir yere gitmeyecek, BAL’a çıktıktan sonra da birlikte olacağız ve bu camiayı Profesyonel Lige çıkartacağız. Geçtiğimiz sezon futbolcularımıza son dönemde hak edişlerini ödeyemedik ancak onlar sağ olsunlar bunu hiç sorun yapmadılar. Takımda kim kalacak, kimler kadroya dahil olacak hepsini planladık. Daha güçlü bir şekilde geliyoruz. Geçtiğimiz sene nasip olmadı bu sezon Bölgesel Amatör Lige çıkacağız.

IMG_5367

"Amaç beni çok üzdü"
Geçtiğimiz günlerde aldığım bir mektup beni çok üzdü. Leventspor’un kıymetli yöneticisi Amaç Şenozan kardeşimizin vefat haberini öğrendim, bu beni çok üzdü. 2 gün kendime gelemedim. Öylesine harika bir insanın bu kadar erken yaşta vefatı beni yıktı. Kendisine Cenab-ı Allah’tan sonsuz rahmet, kederli ailesine de sabır dilerim.

 

"Çıkanları tebrik ederim"
Çatalcaspor ve Halide Edip Adıvarspor’un Profesyonel Lige çıkmalarına çok sevindim, kendileri tebrik ederim. Umarım Profesyonel Liglerde daha da ileriye giderler. İki camia da bunu sonuna hak ediyor. Yine bununla birlikte Bölgesel Amatör Lige çıkan İFA’yı, MODAFEN’i, Leventspor’u, Erokspor’u ve Çengelköyspor’u tebrik ederim. Bu Kulüplerimizi yaşadıkları haklı sevinçten ötürü kutluyor, emeği olanları tebrik ediyorum.

 

"Bana yanlış yaptılar"
Yaklaşık 4 aydır cezaevinde bulunuyorum. Burada iç muhasebemi iyice yaptım. Benim takımıma, camiama ve sevdiklerime ve taraftarıma yanlış yapanlar oldu. Bunları unutmam mümkün değil. Bize söz verip sözünü unutanları Küçükköy camiası asla unutmaz. Biz kandırılacak insanlar değiliz. Biz bu Kulüp için evimizi ipotek ettirdik, büyük acılar yaşadık, çektiğimiz sıkıntıları bir Allah bilir, bir de biz biliriz. Bizim arkamızdan iş çevirenleri de unutmadık. Geçtiğimiz seneden çok büyük dersler çıkarttım, bu sene takımımın canını yakamayacaklar.

 

Bu vesile ile İstanbul futbolundaki tüm Kulüplerin mübarek Ramazan ayını kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.