Perşembe, Haziran 12, 2014

Cevahir’e cevap Ergin’den geldi

Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir’in, İASKF seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamaya, Güngören Kulüpler Birliği Başkanı Hakan Cemal Ergin cevap verdi.



16 Haziran 2014 günü yapılacak olan İASKF seçimlerine Adaylardan Av. Ahmet Akpınar’ın 'Genel Sekreter Adayı' olarak katılacak olan Ergin yaptığı açıklamada, Hasan Cevahir’in söylemlerini kabul etmediklerini ifade etti.

 

"Seçim taktiği"
Yerel Futbol Sitesine konuşan Hakan Cemal Ergin şunları söyledi: "Bu tür polemiklere girmek bizim prensibimiz değildir. Ancak Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir’in bizi kast ederek 'şimdi birleşme kararı almışlar. Bu gerçekten çok üzücü ve vahim bir durum' şeklindeki beyanatı katiyen doğru değildir. Biz, Sayın Av. Ahmet Akpınar’ın Başkan Adaylığında bir yola çıktık ve sonuna kadar da etik kurallar çerçevesinde haklı mücadelemize devam edeceğiz. Bu süreçte bir başka aday ile birleşmemiz mümkün değildir, birleşme haberleri kasıtlı olarak kamuoyuna aktarılmakta olup seçim taktiğidir" dedi.

 

"Kağıthane’de bize teşekkür eden Cevahir’di"
Ergin sözlerini şöyle sürdürdü: "Seçim çalışmaları boyunca siyaseti spora bulaştıran taraf olmadık. Biz bir ilçede başka, diğer ilçe başka konuşmadık. Bizim yolumuz hep aynıdır. Spor kulüplerine ve Delegelere projelerimizi anlatırken asla popülist davranmadık. Her zaman emin, gerçekçi ve samimi adımlar attık. Spor üzerinden siyaset yapmadık, spora siyaseti karıştırmadık. Bu şekilde itham edilmek de bize karşı yapılan yargısız infazdır. Sayın Cevahir, Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı’dır. İASKF Yönetim Kurulu Üyesi değildir. Kendisi sözü dinlenilen ve spora hizmetleri geçmiş bir isimdir. Ancak Sayın Cevahir’in bu demecini kendisine yakıştıramadık. Geçtiğimiz günlerde kendisinin Başkanı olduğu Kağıthane Kulüplerine yaptığımız ziyarette bize 'ben bile bu toplantının bu kadar güzel geçeceğini tahmin etmemiştim, size teşekkür ederim" diyen Sayın Hasan Cevahir’in günler sonra bu demeci vermesi bizi üzmüştür."

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.