Pazar, Haziran 15, 2014

Çatalcaspor’da görev değişikliği

Spor Toto 3.Lig ekipleriden Çatalcaspor yönetim kurulunun dün yaptığı toplantıda kendi aralarında görev değişikliği yaptı. Görevinden istifa eden Ali Özbek’den sonra Arif Yıldız alt yapı sorumluğuna getirilirken, sarı kırmızılı ekipte transfer komitesi de belirlendi. Öte yandan sarı kırmızılı ekip pazartesi günü teknik heyet ve oyuncularla bir araya gelecek.

3.ligin yeni ekiplerinden Çatalcaspor’da çalışmalar başlıyor. Dün sarı kırmızılı ekibin yaptığı yönetim kurulu toplantısında önemli kararlar aldılar. Yönetim kurulu alt yapı sorumlusuyken, istifa eden Ali Özbek’in yerine başkan yardımcısı Arif Yıldız’ı alt yapı sorumluğuna getirdi.

Transfer komitesi oluşturuldu
Yeni sezon öncesi yapılan yönetim kurulu toplantısında önümüzdeki sezonla ilgili transferleri gerçekleştirmek için transfer komitesi oluşturuldu. Lokman Naroğlu, Hasan Esgar, Özbay ata, Arif Yıldız, Fatih Sezer, Aykut Çetinden oluştu. Oluşan transfer komitesinin uyum içinde çalışacağını belirten başkan yardımcısı ve aynı zamanda kulübün basın sözcüsü Lokman Naroğlu “ yeni sezon öncesi yönetim kurulumuz içerisinde transferler konusunda çalışmalar yapmaları için bir komite oluşturduk, tabiki bu komite teknik heyetimizle uyumlu çalışacaktır” dedi.

Yıldız alt yapıya
Çatalcaspor kulübünün başkan yardımcılarından Arif Yıldız yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda bu sezon bir görev daha yapacak. Alt yapıda sorumlu yönetici olacak olan Arif Yıldız’a görevi tebliğ edildi. Öte Yandan sarı kırmızılı ekipte yönetim kurulunda bir değişiklik daha yapıldı. Fatih Sezer ve Aykut Çetin Genel kaptanlık görevine getirildiler.

Pazartesi toplanacaklar
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlayacak olan sarı kırımızılı ekip pazartesi saat 18:00’de bir araya gelecekler, Kulübün Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda basın sözcüsü Lokman Naroğlu transfer komitesinin ilk işi olarak geçtiğimiz sezon kardosunda bulunan tüm oyuncularlar ve teknik heyetle bir araya geleceklerini söyledi. Naroğlu “ Önümüzdeki sezonla ilgili transfer kotesi olarak ilk çalışmamazı yapacağız, teknik heyetimizin iç transferle ilgili raporu bizim için önemli. Öncelikli iç transferi halledeceğiz, Bununz için geçtiğimiz sezonki oyuncularımız ve teknik heyetimiz ile bir araya geleceğiz. Pazartesi günü saat 18:00’de karşılıklı fikir alışverişi için bir araya geleceğiz” dedi.

HABER: HAKAN SONGUR

 

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.