Cumartesi, Haziran 07, 2014

Çatalcaspor’da Akbulut imzaladı

TFF 3.Lig ekiplerinden Çatalcaspor yeni sezon öncesi ilk transfer çalışmasını yaptı.Dün Çatalcaspor kulübünde yapılan imza töreninde Kadir Akbulut’la üç yıllık sözleşme imzalayan sarı kırmızılı ekip, Akbulut’un yardımcılığına Cahit Erçevik’i getirdi.

Sportif direktörlüğe Hasan Türkyılmaz getiren Çatalcaspor yönetimi Cem Çalışkan’dan boşalan kaleci anterenörlüğün de Umut Salıcı’yı getirdiklerini açıkladı.

Çatalcaspor yönetimi ilk transfer çalışmasını teknik kadroyu kurarak yaptı. Çatalcaspor’da üç sezondur görev yapan ve geçtiğimiz sezon büyük bir başarı göstererek takımın üçüncü lige çıkmasını sağlayan Kadir Akbulut’la her konuda anlaşarak resmi imzayı attırdı. Yapılan İmza töreninde sarı kırmızılı ekibin kulüp Başkanı Hasan Gökçe yönetim kurulu üyelerinden Lokman Naroğlu, Özbay Ata, Hasan Esgar, Halit Aksoy, Arif Yıldız hazır bulunurkeh, alt yapı antrenörleri de imza törenine katılan isimler oldu.

IMG_0095

Akbulut’tan üç yıllık imza
Bu sezon büyük bir başarı göstererek takımı üçüncü lige çıkaran teknik direktör Kadir Akbuluk Üç yıllık imzayı atarak sarı kırmızılı ekibin 3.ligde de görev yapacak. Yeni sezon için çalışmalara başlayacaklarını söyleyen Akbulut kendisine güvenen ve tekrar bu göreve layık gören Çatalcaspor’lu yöneticilere teşekkür etti.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

 

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.