Cuma, Haziran 13, 2014

Çapa farklı kazandı

İstanbul U19/2.Ligi 6. Grupta mücadele eden Çapaspor Zeytinburnu Hasan Doğan Stadında oynanan zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmayı 4-0 lık skorla kazanan taraf oldu.


Puanları eşit olan Kağıthane Sadabad maçına kadar puan kaybetmek istemeyen Çapaspor oyuna temkinli başladı.Bir süre sonra oyun hakimiyetinin eline alan Çapa kanatlardan Yeşiltepe kalesine yüklenmeye başladı.Sol taraftan Uğur'un kestiği ortayı defans uzaklaştırmak isterken top ceza sahası yayında Onur'un önüne düştü onurun gelen topa ayak üstü vuruşu sağ çataldan oyun alanına döndü. Maç rolanti tempoda giderken skoru Çapaspor'un forveti Birkan değiştirdi. Uğur'un sol kanattan götürüp ortaladığı topu güzel bi kafa vuruşuyla filelere gönderdi.İlk yarı bu skorla biterken puan kaybına tahammülü olmayan Çapa daha istekli ve arzulu başladı maçın 2. devresine, Çapa'nın 10 numarası Enes 3 kişiyi geçerek girdiği ceza sahasında formasından çekilerek yere düşürüldü ve hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Kenarda Birkan'ın atmasını isteyen Çapa'nın hocası Şoray Türeyen Birkan'ı topun başına geçirdi.Kaleciyle topu ayrı köşelere gönderen Birkan kendinin ve takımının 2. golünü atarak takımını rahatlattı. Bu dakikadan sonra oyundan düşen Zeytinburnu Yeşiltepe kalesinde tehlikeli ataklar görmeye başladı.


Çapa bu baskısının sonucunu yine forveti Birkan'la sonuçlandırdı.Sol çaprazda Selim'in ara pasına hareketlenen Birkan kaleciyi geçerek topu boş filelere gönderdi.Son dakikalarda da Çapanın baskısı sürerken maçın ve günün adamı Birkan bir tane daha yazdı.Havadan defansın arkasına atılan topu kalecinin üstünden şık bir şekilde aşırtarak taraflı tarafsız herkesten alkış aldı, ve puanını 27'ye yükseltti. Maçı 4-0 gibi rahat bir skorla kazanmanın mutluluğu vardı Çapa'da. Maçı izlemeye gelen Çapa yönetim kurulu oynanan oyundan ve galibiyetten memnun olacak ki jest yaparak futbolculara yemek ısmarladılar.


Çapa Cumartesi günü Saat : 12:00 'de Namık Sevik Stadyumunda yapacağı maçın hazırlıklarına bugün yapacağı çalışma ile devam edecek.Altınok'u konuk edecek Çapa'da tek düşünce Şampiyonluk için Galibiyet, haftaiçinde perşembe günü ise puanları eşit olan  Kağıthane Sadabad deplasmanına gidecek Çapa bu maça kadar paan kaybetmek istemiyor.İki takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği 6. grupta perşembe günü Final niteliğinde bir maç oynanacak.

Yerel Futbol  Sitesi

 

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.