Cumartesi, Haziran 07, 2014

Çankırı Marufspor'dan açıklama

TFF'nin, lisansta sahtecilik nedeniyle hakkında küme düşme kararı verdiği Çankırı Marufspor'da yönetim kurulu bir açıklama yaptı.



Bayrampaşa temsilcisinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"05.06.2014 Tarihinde Amatör Futbol Disiplin Kurulu'nun 117 Sayılı Toplantısında Kulübümüz hakkında 1.Amatör Küme müsabakasında, sahtecilik ve yanıltma eylemi nedeniyle 1 alt lige düşürülmesine karar verilmiş olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız.

Sahtecilik suçlaması yapılan futbolcumuzu bütün resmi evrakları devlet kurumlarınca verilmiş olup üzerinde herhangi bir değişiklik yapılmadığını tespiti yapılarak ilgili makamlara verilmiştir.

Amatör Futbol Disiplin Kurulunun savunma yapılması için çağırmış olduğu Kulüp yöneticileri ve Başkanımıza olayın Çankırı Maruf Spor Kulübü ile ilgisinin olmadığını Futbolcumuzun şahsıyla alakalı olduğunu söylemelerine rağmen verilmiş olan kararda mağdur olan kulübümüzün olduğu görülmektedir.

Çankırı Maruf Spor Kulübü olarak kurulduğumuz 2011 yılından bu yana oynamış olduğumuz 172 Resmi Müsabakanın hiçbirinde sahtecilik ve yanıltma eylemine girmemiştir, kulübümüz hiçbir hukuksuzluk içinde olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır.

Çankırı Maruf Spor Kulübü olarak; hukuka ve adalete olan inancımızı bir kez daha tekrar ederken, Amatör Futbol Disiplin Kurulunun almış olduğu kararı saygıyla karşılamaktayız. Ancak Tahkim Kuruluna itiraz hakkımızı kullanacağımızı hakkımızı sonuna kadar arayacağımızın bilinmesini isteriz.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur."

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.