Cuma, Haziran 06, 2014

Çalışkan gitti, Erçevik geliyor!

Bu sezon müthiş bir sezon geçiren ve 3.Lige terfi eden Çatalcaspor’da Antrenör Cem Çalışkan görevinden istifa etti.



 

2013-2014 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta mücadele eden ve 2 baraj maçı oynadıktan sonra 3.Lige çıkan sarı-kırmızılı ekipte 2 yıldır başarıyla görev yapan Cem Çalışkan yaptığı yazılı açıklama ile görevinden ayrıldığını belirtti.

YRLERÇEVİK HABER FOTOSU Cahit Erçevik

Öte yandan 3 sezon önce Süper Amatör Ligde görev yaparken Çatalcaspor’u çalıştıran, Kayseri Şekerspor’u 3.Lige taşıyan ve bu sezon 1930 Bafraspor’un başında görev yapan Teknik Direktör Cahit Erçevik’in yeniden takıma geri döneceği öğrenilirken, Erçevik’in Kadir Akbulut’un Sportif Direktör olması halinde Teknik Direktör olacağı veya Akbulut’un Yardımcısı olarak görev yapacağı öğrenildi.

 

Cem Çalışkan kimdir
37 yaşındaki Cem Çalışkan futbola Büyükçekmece Belediyesporda başladı ve 6 sezon görev yaptı. Daha sonra ise sırasıyla Çanakçaspor, Küçükköyspor, Rumeli Kavağıspor, Tarabyaspor, Beylikdüzüspor, Çantaspor, 2 sezon Hadımköyspor, tekrar Beylikdüzüspor, Avcılar Belediyespor ve 3 sezon boyunca da Muratbeyspor’da oynayarak aktif futbol yaşantısına son verdi. Cem Çalışkan’ın Antrenörlük hayatına başlangıcı ise 2003 yılında TFF’nin düzenlemiş olduğu Bölgesel Aday Antrenörlük kursuna katılarak oldu. Çalışkan 2012 yılında TFF’nin düzenlemiş olduğu Kaleci Antrenörlüğü Kursuna katılarak 'Kaleci Antrenörlüğü Diploması' aldı. Geçen yıllarda Antrenörlük hayatını geliştirmek adına TFF ve TÜFAD’ın düzenlemiş olduğu sayısız kurs ve seminerlere katıldı. Bunlar sırasıyla TÜFAD ve Marmara Üniversitesinin beraber düzenlemiş olduğu "Futbolda Performans Ölçme ve Değerlendirme", "Futbolda Psikolojik Antreman", ve "Futbolda Müsabaka Analizi Seminerlerine" katılarak diplomal aldı. Ayrıca TFF’nin 2004 yılından beri 2 yılda bir düzenlemiş olduğu Uluslararası Teknik Direktörlük Seminerine katıldım. 2009 yılında düzenlenen Temel İlk Yardım Eğitim Programına Katılarak sertifikamı alan Çalışkan, Antrenörlük yaşantısına ise 2011-2012 sezonunda Muratbeysporda Teknik Sorumlu olarak başladı. Daha sonra 2 sezon boyunca Çatalcaspor’ BAL Antrenörlüğü ve Kaleci Antrenörlüğü yaptı.

 

Çalışkan teşekkür etti
Sarı-kırmızılı ekipten ayrılmasının ardından bir açıklama yapan Çalışkan şu ifadeleri kullandı. “03.06.2014 tarihi itibari ile Çatalca spordaki görevimden karşılıklı konuşarak ve kendi isteğimle ayrılmış bulunuyorum. Çatalcaspor’da iki yıl boyunca çalışmaktan büyük haz ve onur duydum. 72 yıllık futbol tarihi olan Çatalcaspor’u profesyonel lige çıkartan teknik ekipte yer almak mutluluk vericiydi. Geceyi gündüze katıp futbolcu arkadaşlarım ve benimde içinde yer aldığım teknik ekip sayesinde takım bu noktaya geldi. Bu benim için müthiş bir deneyim oldu. Bu deneyimimde 20 yıllık futbol hayatımda ve 4 yıllık Antrenörlük kariyerimde edindiğim bilgilerime yenilerinin eklenmesini sağlayan Sayın Teknik Direktör Kadir Akbulut’a sonsuz teşekkürler. Değerli arkadaşım Mümin Rasimoğlu hocama ve benimle sonsuz deneyimini paylaşan, her zaman yanımda olan can dostum ağabeyim Sayın Hasan Türkyılmaz hocama teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca Çatalcaspor yönetimine, özellikle de hemen hemen bütün vaktini bizlerle geçiren, maddi manevi her türlü yanımızda olan Lokman Naroğlu, Ali Özbek ve Arif Yıldız dostlarıma bilhassa sonsuz teşekkürler. Başarılarımızdaki en büyük pay sahiplerinden Babamız masör Hüseyin ağabeye, kardeşimiz gibi olan masör Barış’ımıza ve canımız olan Sertaç kardeşime teşekkür edip, mutfakta çalışan ablalarımız ve uzun yollarda nazımızı çeken şoförümüz Dilaver babamıza da teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Asıl en büyük teşekkürüm Aslan Yürekli kardeşlerime olacak; Nihat Şen, Tayfun Yavuz, Onur İp, Göhhan Günel, Oğuzhan Yıldız, İsmail Çalışkan, Murat Tanburacı, Umut Şahin, Fatih Yorulmaz, Murat Davutoğlu, Osman Altunbulak, Murat Yılmaz, Soner Keleş, Musa Demir, Ali Cemal Boztepe, Ozan Özdemir, Önder Mula, Yusuf Yıldız, Berk Karababa, Mehmet Erol, Seda Geçer ve her ne kadar takımda ayrılmış olsa da takımda emekleri olan Murat Taşkın, Soner Bala ve Murat Saim’e de teşekkürler ve futbol kariyerlerinde yüksek başarılar diliyorum. Aslan yürekliler sizi unutmayacağım ve de her zaman beraberiz."

 

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.