Salı, Haziran 10, 2014

Boğaziçispor çok tepkili

U13 Ligi Türkiye Şampiyonası maçında Sefaköy Kartal ile karşılaşan ve 0-0 sona eren maçı penaltılarla kaybeden Boğaziçispor, rakip takımdan 4 futbolcuya itiraz etti.



 

Boğaziçispor, dün Bayrampaşa Belediye Stadında karşılaştığı Sefaköy Kartalspor’un yaşıtlarına göre büyük olan 4 oyuncuyu oynatmasına tepki gösterdi.

 

"4 oyuncuya itiraz ettik"
Yerel Futbol Sitesine konuşan Boğaziçispor Yöneticisi Suat Üzümcü, "maç öncesi bu durumu fark ettim ve maçın başında esameyi imzalamadım. Ayrıca sözünü ettiğimiz 4 oyuncunun (Kaleci Enes Kalyoncu, Enes Yacızıoğlu, Koray Koçarslan ve Cihan Hakan) maçın Hakemi ile birlikte fotoğrafını da aldım. Edindiğim bilgilere göre bu 4 oyuncu ligde bazı maçlarda oynatılıp bazılarında ise oynatılmamışlar. Şimdi bazıları 'maden böyle bir durum söz konusu neden ligde bu oyunculara itiraz edilmemiş' denilebilir. Bunu da şuna bağlıyorum; normal sezonlarda diğer takımların itiraz etmemesi grupların Bölgesel olmasından kaynaklanabilir.

unnamed (1)

"Ertuğrul’un ayağı kırıldı",
Bizim Boğaziçispor olarak amacımız alt yapıdan oyuncu yetiştirmek. Rakip futbolcularının 4’ünün bizimkilerden adale yapıları oldukça farklıydı. Bu yaş grubunda bunlar çok etkili oluyor. Maçtan önce 'bir futbolcumuz sakatlanmasın' diye korkuyorduk. Maalesef o da oldu oyuncumuz Ertuğrul Keskin’in rakibini üzerine basması sonucu ayağı kırıldı. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan kontrollerde kaval kemiğinin 2 yerden kırıldığı tespit edildi. Üzüntümüz çok büyük. Bu doğru ve şık bir davranış değil. Bir futbol adamı olarak görüntüden dolayı hicap duydum. Dün yetkililerle görüştüm, bugün resmen itirazımızı yapacağız. 800 TL’yi de yatıracağım. Cuma günü kura çekiminden önce bu konunun sonuçlanacağını umuyorum" dedi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

16 yorum:

ferhat dedi ki...

yönetici arkadaşım o çocuklar her maçta oynadı paranı yatır itiraz et sow yapmana gerek yok hepsinin hastane doğum kağıdı var sonuç açıklanıncada adamsan basına açıklama yaparsın

mehmet dedi ki...

sefaköy kartal yaşı büyük topçu oynattıysa büyük bir yanlışın içinde demektir. günlük kazanımlar peşinde koşanların spora verecekleri hiçbir şey yoktur. Kendileri de boşa zaman harcamasınlar başka işlerle uğraşsınlar, sporu da kirletmemiş olurlar.

Kaya dedi ki...

Katılıyorum hepsinin doğum kağıdı var, kemik testinden de geçerler, Fakat ahirette sırat köprüsünden ..h geçerler, yazık futbolun güzelliklerini konuşçağımıza, 20 yıl geriye gittik gene, Ama en büyük suç TFF nin ve günlük başarı peşinde koşanların..

saygılar

Gökhan DEMİR dedi ki...

Eğer bu kaleci ve yanındaki oyuncu 2001 doğumlu ise bizler bu işi bırakalım. Böyle bir görüntü yok o kadar 2001 doğumlu oyuncu gördüm, böylesini ilk defa görüyorum. Altyapılar maç kazanmak için değil, oyuncu kazanmak için vardır.

ersin yıldırım dedi ki...

bu resimdeki oyuncular futbolun ne kadar batağa düştüğünün kanıtıdır.Biriside çıkmış hastane kağıdı var diyor.Çocuğun ayağı kırılmış utanmadan yorum yazıyorlar.Pes doğrusu

batur dedi ki...

bencede bırakman lazım bu işi futbol sizin gibiler yüzünden bu halde zaten bir zahmet fenerbahçe beşikteş galatasary pendik maçlarını izlede 2001 li gör gerçi gördüğünü algılayamıyorsun ama napcan

mustafa dedi ki...

yaşı büyük dediğiniz KORAY KOÇASLAN erken büyümeden dolayı diz kapaklarında oluşan ağrılar sebebiyle doğru dürüst antrenman yapamadı. çapa spor hekimliği bölümünde kaydı mevcuttur. halen tedavisi devam etmektedir.

ersin dedi ki...

Ne yazıkki her takımda böyle işler oluyor tff’nin daha etkili bir denetim mekanizması olması gerekli.YAşı küçük yazılan ve kendi yaş gruplarında değilde daha alt yaştakilerle karşı karşıya gelen ve fizik gücüyle başarı getiren futbolcular ilerki zamanlarda 16-17 yaşlarda fizik güçleri eşitlendiğinde sıradan oluyorlar.Bu arada olanda yetenekli ama fizik gücü düşük oldukları için binlerce futbolcu adayı kaybolup gidiyor.KESİNLİKLE KONTROL GEREKLİ HAKSIZ REKABETİ ORTADAN KALDIRMAK ŞART.Kardeşimize geçmiş olsun.

Kartal dedi ki...

Sayın Üzümcü öncelikle mücadelesinden ötürü Boğaziçi spor U-13 takımını kutlarım.Maçta talihsiz bir şekilde ayağı kırılan Ertuğrul kardeşimize acil şifalar diliyorum.Sefaköy Kartalspor son 7 senenin U-13 şampiyonudur.Bu başarı tamamen çalışmanın ve emeğin sonucunda gelmiştir.Sefaköy Kartalspor diğer takımların aksine nisan da başlayan U-13 liglerine eylül ayından itibaren çalışmakta haftanın 5 günü antrenman yapmaktadır.Bu çalışmalarının sonucunda 3 büyük takıma en çok futbolcu veren bir amatör kulüptür.Bu çalışmalarının sonucun da Beşiktaş jimnastik Külübü ile pilot takım protokolü imzalanmış ve bundan sonra Bjk ile oyuncu anlaşması imzalamıştır. Sadece günlük başarıları düşünen bir kulüp bu kadar oyuncusunu göndermez diye düşünüyorum!!!Küçükçekmece de bulunan tüm okullardan tarama sonucunda oyuncularını bünyesine katmaktadır.Sadece fiziksel özelliklerle başarı kazanılmayacağını sizin gibi değerli yöneticilerin bilmesi gerekir.Bu takım hazırlıklarını hep en üst seviyede yapıp tüm özel maçlarını Galatasaray,Fenerbahçe,Beşiktaş ile yapıp eksik yönlerini o maçlara göre şekillendirmektedir.Bu müsabakada itiraz edilen tüm oyuncular hastane doğumlu ve belgeleri fedarasyonda mevcuttur.Şampiyonlukların gelip geçici olduğunu söyleyen sayın Üzümcü'nün çocukların gerçek yaşının ispat edilmesine rağmen maçı masa başında kazanmaya çalışması düşündürücüdür.Eğer ispatlanması halinde açıklama yayınlayacağını deklare eden Sayın Üzümcü den Yerel futbola 'özür' açıklaması yapmasını bekliyoruz.

Kartal dedi ki...

Müsabaka da oyunculara ve hakeme ağıza alınmayacak küfürler eden Boğaziçi taraftarlarına(oyuncu velilerine) da bir açıklama bekliyoruz.Çocukların birçoğunun aileleri ile trübünde olmasına rağmen edilen küfürler ve 13 yaşındaki oyunculara atılan 5 tane ses bombası konusu da hangi sportmenliğe uymaktadır bunu da merak ediyoruz.

suat üzümcü dedi ki...

ben bana tanıunan hakkımı arıyorum ***masa basında kazanmak gıbıde nı nıyetımızınde yok**nıye bu kadar**rahatsız oldunuzkı benım son acıklamamı gornemızı ıstıyorum hak aramak şucmu oldu memleketde**pekı katal kod adıyla konusan beyfendı k cekmecde buluınan kulublere sezon ıcınde nıye rıca etdınızkı ıtıraz etmeyın dıye kulublerın ısımleerıde bende mevcutdur**sızde o kulublerı ıyı bılırsınız****saygılarımla*

ELMAS HOCA dedi ki...

bu olay futbolumuzun kanayan yarası malesef iki takımı da kutlarım şampiyon olup buraya kadar gelmişler. olaya büyük pencereden bakıp resmin tamamını görmek lazım. boğaziçi hakkını kullanıp itiraz etmiş saygı duymak lazım. sefaköy kartal doğum raporları var kemik testi var federasyon bu hakkı vermiş kullanıyoruz diyor haklı saygı duymak lazım .olay iki takım olayı değil şimdi bu durum futbolumuza fayda mı getirir hayır. köklü çözüm lazım bunu yapacak kişileri futbolun başına getirmek lazım.

suatüzümcü dedi ki...

bır ıkı kısının soylemlerını butun camıaya mal edemezsınız**centılmellıkden bahseden kartal kod adıyla yazan beyfendi***sız once kendı oyuncularınıza macdan once kulubelere gıdıp basarı dıleklırını dılemeyı oğretın**yener dayı trubunden mudahale etöeseydı kulubuye gıdmeyeceklerdı**82 senelık camıanın takımı kararlamak yakısmıyor**bır gun kulubumuze beklerım**mısafır etmek isterım amatör kumede ılk defa 1956da centılmenlık kupası alan kulubdur boğaziçi muzemızdde durmakdaır*mısafırımız olursanız< gutrur duyarız sızı agırlamakdanda**selam ve saygılarımlaa***ikizler*

şenol kalyoncu dedi ki...

suat hocam kaleci enes kalyoncu'nun babasıyım yüce allahın adaletini inanıyorsanız benim oğlum 2001 doğumlu olup sizi ikna etme gibi bir zorumluluğum olmamasına rağmen yukarıdaki yazılardan üzüntü duyduğumdan böyle bir açıklama yapma ihtiyacı duydum saygılarımı sunarım.

enes dedi ki...

sayın suat hocam ben kaleci enes kalyoncu'nun babasıyım yüce allahın adaletine ınanıyorsanız benim oğlum 18.06.2001 doğumlu olup günü gününe yazılmıştır. Sizi buna ikna etme mecburiyetim olmamasına rağmen yukardaki yazıları görerek üzüldüğümü belirtmek isterim çocuklarımızın üzerinden polemik yapmaktan vazgeçmenizi rica ediyorum saygılarımla şenol kalyoncu.

suatuzumcu dedi ki...

sayın senol kalyoncu bey nıye rahatsıoz oluyorsunuzkı **haklı olursanız kımsenın bı sey demeyede hakkı yok**bakın bızım oyuncumuzun ayagı kırıldı sız bı gecmıs olsun bıle demıyorsunuz*bu allah korusun sızınde cocugunuz olabılırdı dımı**allah herkersın gonlune gore versın**haklı cıkarsanız turkıye sampıyonasında basarılar dılerız senol bey-

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.