Pazartesi, Haziran 09, 2014

Beyköy Belediyespor 'Yıldırım' dedi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Düzce temsilcisi Beyköy Belediyespor, Mustafa Yıldırım ile anlaştı.

Bundan 3 yıl önce BAL 11. Grup’ta elde ettiği başarılı sonuçlarla bir anda tüm dikkatleri üzerinde toplayan ve zirve mücadelesi veren Beyköy Belediyespor’da ligin ilk yarısının bitimine 3 hafta kala şok bir gelişme yaşanmıştı.

Mustafa Yıldırım isyan etmişti
Yıldırım  gereken desteği göremedikleri gerekçesi ile görevinden ayrıldığını açıklamıştı. Mustafa Yıldırım o günlerde şöyle bir açıklama yapmıştı" Sezon başından bu yana büyük sıkıntılarla boğuştuklarını ancak gereken desteği göremediklerini belirterek, çok mütevazı bir bütçe ile çok iyi bir kadro oluşturduklarına dikkat çekti. İstikrarlı bir şekilde başarılarını sürdürdüklerine değinen Yıldırım, “Yardımcım Nurettin Çolak ile takımın başarılı olabilmesi adına özverili bir biçimde fazlası ile kendimizden ödün verdik. Ancak sporcularıma ve bize verilen sözler tutulmadı. Şu an Düzce ilinde mücadele eden takımlar içinde bu bütçeye rağmen en başarılı olan takımız. Beyköy Belediyesi'nin bütçesi kısıtlı. Bize tam destek vermiyorlar. Sporcularım ve bizler maddi ve manevi olarak sezon başından beri destek göremiyoruz. İlk devrenin bitimine üç maç kaldı. Bu üç maçta alınacak sonuçlar Beyköy Belediyespor'un kaderini belirleyecek ama ben yönetim kurulunda ileriki haftalar için bir ışık göremiyorum. Bunun için de Beyköy Belediyespor takımındaki görevimden istifa ediyorum".diye istifa etmişti
Daha sonra Nedim Akbulut bekleniyordu.

Beyköy Belediyespor’da yönetim sezon öncesinde takımın başına Kenan Şereflioğlu’u getirmişti. Sezon öncesinde spor kamuoyunun büyük bir bölümü yönetimin takımın başına Mustafa Yıldırım’ı getireceğini bekliyor, hatta Yıldırım’ın transferlere başladığı yorumları yapılıyordu. Yönetim Yıldırım’ı değil Kenan Şereflioğlu göreve getirdi. Kenan Şereflioğlu’nun ani istifasının ardından kamuoyu bu kez son 2 sezondur takımı çalıştıran ve başarılı olan Nedim Akbulut’un göreve getirileceğini bekliyordu. Yönetim yine sürpriz yaptı ve Çarşambaspor eski futbolcu ve antrenörü İbrahim Hancı ile anlaştı.
Şereflioğlu çabuk istifa etmişti

Beyköy Belediyespor’da görev yaptığı 4 maçlık periyot sonrasında istifa eden Kenan Şereflioğlu istifası ile ilgili takım içinde bazı futbolcuların kendisini istemediğini, yönetimin istediği futbolcuları transfer etmediğini belirtmiş ve son Eskişehir Demirspor maçında bazı yöneticilerin tribünden kendisinin işine karıştığını belirtmişti. Beyköy Belediyespor Kenan Şereflioğlu yönetiminde 4 maçta 1 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik almıştı.
İbrahim Hancı göreve getirilmişti

2013 -2 014 sezonunda Bölgesel Amatör Lig dokuzuncu grupta Düzce'yi temsil eden Beyköy Belediyespor’da Kenan Şereflioğlu’nun istifasının ardından, İbrahim Hancı'yı takımın başına getirmişti.

İbrahim Hancı istifa etmişti
İbrahim Hancı, Beyköy Belediyespor’a Çarşambaspor’dan gelmişti ve Beyköy Belediyespor ile 17 resmi müsabakaya çıkmış 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi almıştı. Yapmış olduğu açıklamada yönetim ile birlikte karşılıklı olarak sözleşmenin fesh edildiğini dile getirmişti. Hancı yapmış olduğu konuşmasında; “Severek ve onur duyarak görev yaptığım Beyköy Belediyespor kulübünde yönetim kurulumuzla karşılıklı olarak anlaşarak 02.04.2014 tarihi itibariyle görevimden ayrılmış bulunmaktayım demişti.Takım Nurettin Çolak'a emanet edilmişti.

Kimler gelmişti kimler geçmişti...
Bölgesel amatör futbol ligindekieyköy Belediyespor’da daha önceki dönemlerde Nurettin Çolak,Tuğrul Duru, Mustafa Yıldırım ve Nedim Akbulut teknik sorumlu olarak göreve gelmişti.

2014-2015 yılında Düzcespor ile temsil edecek Beyköy belediyespor elini çabuk tutarak eski hocası Mustafa Yıldırım ile anlaşmaya vardığı genel bilgiler arasında .Yeni seçilecek yönetimin bu konuya onay vereceği bekleniyor.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.