Pazar, Haziran 15, 2014

Bergama Belediyespor efsane kaleciye emanet

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Bergama Belediyespor’da  Teknik Direktörlük görevine kırmızı lacivertli ekibin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olarak adlandırılan, 80’li yılların Zeki’li, Cafer’li efsane kadrosunun file bekçisi Hikmet Akıncı getirildi.

Bergama Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Mehmet Gönenç’in makamında gerçekleştirilen imza töreninde sözleşme imzalayan Hikmet Akıncı’nın yardımcılıklarını Tuna Açıkbaş,  Osman Bilik ve Bekir Sartan yapacak.

Bergama Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Mehmet Gönenç  Bergamalıların çok sevdiği bir isme takımı emanet ettikleri  için mutlu olduklarını söyledi.  Başkan Gönenç,  Bergamaspor formasıyla efsaneleşmiş bir isim olan Teknik Direktör Hikmet Akıncı’yla başarıya ulaşacaklarına inandığını belirterek,  Hikmet Akıncı’nın hırslı, mücadeleci  ve başarılı bir takım oluşturması için her türlü desteği vereceklerini  belirtti.

Bergama Belediyespor Teknik Direktörü Hikmet Akıncı Bergama Belediye Spor’un kendisi için çok özel bir yeri olduğunu belirterek, ‘’Gururla formasını giydiğim Kulübüme Teknik direktör olarak geri dönmenin onurunu yaşıyorum.  Amatör ruhla formasını terlettiğim, amatör olarak gelip, profesyonelliği öğrendiğim Kulübümde çok başarılı futbolculuk dönemi geçirdim ve 2. Lige Bandırmaspor’a transfer oldum.  Futbolculuk hayatımdaki başarıyı ve takım ruhunu Teknik Direktör olarak da sahaya yansıtmak için göreve geldim.  Bergamaspor sevdası, forma aşkı için sahada mücadele edecek bir ekip kuracağız. Çok çalışıp başarıya ulaşacağız. Başarıya ulaşmada  tüm Bergamalıların desteğine ihtiyacımız olacak. Taraftarlarımıza yüreğini ortaya koyan ve iyi futbol oynayan bir takım izleteceğimize inanıyorum’’ dedi.

HABER-FOTOĞRAF: EROL ALTUĞ

[gallery link="file" ids="131474,131475,131476"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.