Çarşamba, Haziran 04, 2014

Batı Trakyaspor "Kaya ile devam" dedi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü yeni sezonunda da genç teknik adam Serkan Kaya ile devam kararı aldı.



Dün gerçekleşen Olağan Genel Kurul'da yeniden Başkanlığa seçilen Sabri Yılmaz, ilk iş olarak Zeytinburnu ekibinin genç Teknik Direktörü Serkan Kaya görüştü ve anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon hem A takımı hem genç takımı çalıştıran Kaya'ya çok güvendiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, "geçtiğimiz sezon A takımda şanssız bir sezon geçirdik, genç takımımız ise ikili averajla şampiyonluğu kaybetti. Bu sezon hem alt yapılardaki Hocalarımıza hem de A takım ile genç takım Hocamız olan Serkan Kaya'ya çok güveniyoruz. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

Amatorfutbol dedi ki...

Bu hocayla nereye kadar gidebilirki trakya iyi bi hocayla iyi biryerlere gelebilecek bir takım yönetimsel hatalari var zeytinburnunda bal takımı olmasi lazim artik

ALİ TERZİ dedi ki...

serkan hocamla sonuna kadar gidersin denemezsen başaramazsın gelen hocalara herzaman destek olunmalı genç hocalar kolay yetişmiyor başarır serkan hocam batı Trakya zirveye

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.