Cuma, Haziran 13, 2014

Bakan Kılıç'tan Düşmez'e ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez'i ve yönetim kurulunu makamında ziyaret etti.



İASKF'den verilen bilgiye göre; Bakan Kılıç, birlikte katıldıkları bir organizasyon sonrası TASKK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez'i İstinye'de ziyaret etti. Burada Düşmez, Bakan Kılıç'a çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Amatör spor dalları konusunda TASKK ve İASKF'nin çalışmalarından son derece memnun olduğunu dile getiren Kılıç, Düşmez'in bu görevi layıkıyla yerine getirdiğini ifade etti. Bakan Kılıç Düşmez'e gelecek İASKF Genel Kurulu öncesi de başarılar diledi.

Kaynak: İASKF

[gallery columns="5" link="file" ids="131315,131314,131313,131312"]

6 yorum:

Murat dedi ki...

Seçim taktiği bunlar. Sayın Bakanımız tam olarak 12 Şubat 2014 Çarşamba günü İASKF'ye geldi. 6 ay sonra tam da seçimden 2 gün önce bu fotoğrafı Yerel Futbol'a iletmek ve haber rica etmek etik bir hareket değildir.

ergün edepali dedi ki...

işte ali düşmez ile neden olmaz dediğimizin belgesi bu haber hükümetin ve akp nin desteği ile seçilmek isteyen ali düşmezin burda vermek istediği mesaj hükümet benim arkamda..son derece yakışıksız ve seviyesiz bir durum..ali düşmezin bu kadar küçüleceğini tahmin etmezdim yakışmadı..ergün EDEPALİ

Sporsever dedi ki...

Kim ne derse desin amatör futbol için mücadele eden koşuşturan severek yapan bir insandır boş yapamıcağı vaatlerle milleti kandırmıyor hiç değilse realist bir insan seçimlerde başarılar diliyorum Ali Düşmez .

akd dedi ki...

Bu fotoğraf hakkında TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu ile konuştum. Yemen Başkan fotoğrafın Şubat ayına ait olduğunu kabul ediyor fakat, "geçtiğimiz hafta Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kızının düğünü için İstanbul'a gelen Spor Bakanı Çağatay Kılıç, yanında Mehmet Baykan ile birlikte uçak için saat erken olduğu için İASKF binasına gelmiş ve 1 saat civarı dinlenmiştir" dedi.

KELMENT dedi ki...

Haber ilk çıktığı zaman en alt satır da Gençlik spor genel müdürü Mehmet Baykan da hazır bulundu diye yazıyordu. 3 lü fotoğraf bile mevcuttu. Ama şimdi habere bakıyorum ne en alt satırdaki yazıyı görebiliyorum. Ne de 3 lü fotoğrafı.
Bu tür hareketler le kendinizi güldürmeyin. İASKF sitesinde bile habere ulaşmak için mouse ile aşağıya doğru epeyce yol kat ediyorsun.
Her ne kadar geçmişte kalmış ve bir o kadar reklam kokan habere, fotoğraflara dayansa da isterim ki 16 Haziran 2014 tarihinde yapılacak genel kurulda spor bakanımız da bulunsun.
Ali Düşmez'in seçimi nasıl kaybettiğini, amatör camiasının taban kuvvetinin seçimi nasıl kazandığını görsün.

alkan kahraman dedi ki...

Bu yapılan etik olmamakla birlikte ali düşmez ve ekibinin nasıl bir acz içinde oldugunu gösteriyor
Özetle şunu şunu kendilerine hatırlatmak lazım ali düşmez ve yemen ekşioglunun son kullanma tarihi geçmiş olup degil bakan başbakanın dahi resmini kullansalar sonuç alamazlar geçmiş olsun ha bu arada yemen ekşioglunada bir çift sözüm var sırf seçim için koltuk ıçin kolunda serumlarla kulüpleri belediyeleri dolaşacagına sağlıgına bak yemen unutmaki sen atamasın seçimdenkaçtın siyasilerden medet umdun senden spor adamı olmaz sevilmiyorsun YEMEN EKŞİOGLU

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.