Salı, Haziran 03, 2014

Atun’dan, Kurt’a talimat, “takımı kur”

Yaklaşan yeni sezon öncesinde Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, Kulüp İdari Menajeri Özgür Kurt’a verdiği talimatla takımı oluşturmasını istediği bildirildi.

 

Hafta sonu olağan kongresini gerçekleştirecek olan Silivrispor’da kongre sonrasında imza bombardımanı yaşanacağı ve Başkan İhsan Atun’un yeni sezon için takımın kurulması için İdari Menajer Özgür Kurt’a talimat verdiği bildirildi. Olağan kongrede tek liste ile seçime girecek olan Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun gazetemize yaptığı özel açıklamasında; “Silivrispor olarak yeni sezonda öncelikli hedefimiz kulübümüzün devlete olan borcunu ödemek olacaktır” dedi.

 

“BORÇLARIMIZI YAPILANDIRMAMIZ LAZIM”
Yeni sezon için oldukça temkinli konuşan Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun açıklamasında; “Hafta sonu gerçekleştireceğimiz kongrenin ardından Silivrispor yeni ve heyecanı olan bir yönetim ile yola koyulacaktır. Bizim öncelikli hedefimiz kulübümüzün mali borçlarının ödenmesi olacak ve akabinde de iddialı bir takım kurup ligde Silivri ismine yakışır mücadele edecek takım kurmak olacaktır. Her geçen artan borç yükünün altında ezilmek Silivrispor’a yakışmıyor. Bunun için gerekli yapılandırmalarımızı yapıp yeni sezonda takımı bu kriterlere uygun hale getirme planlarındayız.

 

“TEKNİK HEYETE GEREKLİ TALİMATLARIMI VERDİM”
Kulübümüzün İdari Menajeri Özgür Kurt’tur. Kulüp başkanı olarak Kurt’a gerekli talimatlarımız verdim. Geçen sene nasıl koyduğumuz hedefler doğrultusunda bir takım kurduysak aynı şartlarda tekrar takımımızı kurma niyetindeyiz. Takım konusunda önceliğimiz geçen sezon ki kadromuzun iskeletini koruyarak yapacağımız takviyelerle bu sezon yaşadığımız heyecanı tekrar yaşamak ve yaşatmak niyetindeyiz. Takım içinde karakterine ve futbolcu ahlakına sonuna kadar güvendim isimlerin listesini İdari Menajerimiz Özgür Kurt’a verdim. Bunların haricinde Özgür ve Erdal hoca da nokta transferler yaparak yeni sezon için takımı kuracaklar. Ben ve ekip arkadaşlarım ise de maddi sorunların çözülmesi noktasında olanca gücümüzle çalışacağız. Yeni sezon öncesinde geçen sezon gezdiğimizin iki kat daha fazlasını gezip destek talep edeceğiz.

 

“OYUNCULARLA HELALLEŞMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR”
Takım kurmak sorun değil. Oyuncu almak da sorun değil. Nasıl ki biz Silivrispor olarak bu sezon kadromuzda var olan tüm oyuncularımızla helalleştiysek yeni sezonun sonunda da tüm oyuncularımızla helalleşmek isteriz. Para vermeyerek oyuncu transfer etmek bizim kulüp yönetim anlayışımızda kesinlikle yoktur. Varsa param oyuncunun en kralını alırım yoksa eğer param kuru vaat verecek biri de kesinlikle değilim. Param kadar hamle yaparım. Silivri’nin ve Silivrispor’un havaya savuracak parası yoktur. Bunun da bilinmesini isterim. Sezon biter oyuncu ve teknik ekibimle helalleşirim. Benim için en büyük şampiyonluk budur. Milyarlık oyuncuları kadrosuna dahil edip de paralarını ödeyemeyen bir çok kulübün son hallerini de basından takip ediyoruz. Silivrispor her zaman oyuncu, teknik ekibi ve çalışanlarıyla helalleşen bir kulüp kimliğine sahip olacaktır.

 

“TAKIMI GENÇLEŞTİRMEK ZORUNDAYIZ”
Son olarak belirtmeliyim ki yeni sezonda Silivrispor bomba gibi olacak. Hem borçlarını ödeyecek hem de bütçesi doğrultusunda iddialı bir ekip kuracak. Takımımızın iskeletini koruyup nokta transferlerle lige merhaba diyeceğiz. Takım iskeletini korumakla birlikte benim çok önem verdiğim gençlerle ilgili bir konuyu da Özgür Kurt’a bildirdim. Gelecekte Silivrispor formasını başarı ile giyebilecek genç isimlerin de kadroya kazandırılması konusunda harıl harıl çalıştıklarını biliyorum. Gençleşeceğiz, geleceğimizin garanti altında olması adına da takımımızı gençleştirmek zorundayız” dedi.

 

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.