Pazar, Haziran 08, 2014

Altunçayspor son maçında lidere yenildi

Düzce 2.Amatör Ligi bu hafta oynanan müsabakalarla devam etti. Akçakoca stadında saat 15.00'de başlayan Altunçayspor ile Saçmalıpınarspor  karşılaştı. Altunçayspor çok çekişmeli geçen ve iyi oynadığı maçta Saçmalıpınarspora 2-1 yenildi.

Altunçay köyünden gelen çok sayıda seyirci vardı. Güzel bir bahar havasında oynanan müsabaka çok zevkli ve çekişmeli geçti. Havanın çok nemli ve sıcak olmasından dolayı oyuncu ve hakemler sık sık su molası verdi .Müsabaka da Emniyet teşkilatı yerini alırken, sağlıkçıların sahada olmaması dikkatlerden kaçmadı. Her iki takım sakatlanan oyuncularına kendi imkanları ile müdahele ettiler.Her iki takım mutlak galip gelmek için sahaya çıktılar. İlk yarı zevkli ve çekişmeli geçti. Altunçayspor oyuncusu Çoşkun dikkatleri çeken oyuncu oldu. Her iki takım genç kadroları ile mücadele etti. İlk yarıda Altunçay iyi oynayan taraf gözürürken,Saçmalıpınarspor ikinci yarıda daha derli toplu oynadı.Son yıllarda sahalarımızda az görülen centilmenlik örneği gösteren Altunçayspor bu maçta ibreyi kötü takım hüyetine çevirdi. Altunçaydan gelen seyirciler hakeme tepki gösterdi ve maçta bazı istenmeyen olaylar çıktı.Maçın uzatma dakikasında Altunçayspor takım oyuncuları Saçmalıpınarspor oyuncularına saldırınca Saçmalıpınarspor hocası Nejdet Uygun takımı sahadan çekti. Maç bir süre durdu oyuncuları ve olayları  emniyet güçleri yatıştırdı.Bir süre duran müsabaka Orta hakem Ferdi Çarlık her iki takımı sahaya çağırarak ve son bir dakika uzatmayı oynattı.Altunçayspor kulübü bu en son yaptığı centilmenlik dışı olayları kendilerine  hiç yakışmadı. Saçmalıpınar maçı 2-1 kazanarak Düzce 2.Amatör B-Gurbununda  ligi, 10 maçta 27 puan toplayarak gurubu birinci bitirerek Düzce Birinci Amatör kümeye yükseldi.Altunçayspor ise 10 maçta sadece 7 puan toplayarak gurubu  beşinci tamamladı.Saçmalıpınar şampıyonluk turunu olaylar sebebiyle atamadı.Böylece Düzce ikinci Amatör B-Gurubu sona ermiş oldu

STAT: Akçakoca
HAKEMLER: Ferdi Çarlık***,Fatih Çiçek***,İsmail Karakaya****
ALTUÇAYSPOR: Tolga***,Alican****,Hüseyin***Uğur**,Serkan**,Yasin**,**,Çoşkun*****.Murat**(60.dak.Mehmet),İslam****, İsa**Arif*(35.dak.Ali,83.dak.Emre)
SAÇMALIPINARSPOR: Beşir***Enes*(60.dak.Emirhan),Uğur**Samet**,Aziz**Oktay**(45.dak.Rahman),Sezer**Muhammed**(45.dak.Özkan),Mehmet.**Emirkan**,İsmail**
SARIKART: 60..dak.Tolga,67.dak.İsa,90.dak.Mehmet90,Hüseyin(Altunçayspor),67.dak.Sezer,90.dak Sezer çift sarıdan Kırmızı (Saçmalıpınar)
GOLLER: 5..dak.Çoşkun, (Altunçay).7.dak.İsmail,62.dak.Uğur (Saçmalıpınar)

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU

[gallery link="file" ids="130451,130450,130449,130448,130452,130453,130454,130455"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.