Salı, Haziran 03, 2014

Alibeyköy Parseller’in 9 yaşındaki yeteneği

Alt yapılarda elde ettiği başarılar ve bünyesinden çıkan yetenekli sporcular ile bilinen Alibeyköy Parseller, ilerleyen yıllarda adından sıkça söz ettireceğe benzeyen yeni bir yıldız adayı yetiştirdi.



IMG_6014

2005 doğumlu olan ve 2 yıldır Alibeyköy Parseller’in futbol okullarında Selçuk Eren tarafından yetiştirilen Berkay Kençtemur şimdiden hem Galatasaray hem de İzmir Altınorduspor tarafından transfer edilmek isteniyor.

IMG_6061

Ailesi komple sporcu
Özel maçlarda ve antrenmanlarda oynadığı mükemmel futbol ve raket gibi kullandığı sol ayağı ile yaşıtlarının çok üzerinde bir performans sergileyen ve yeşil-beyazlı ekibin U14 takımıyla antrenmanlara çıkan Berkay Kençtemur’un hem Babası hem de amcaları Alibeyköy Parseller’in eski futbolcularındandı.

IMG_6022

Galatasaray ve Altınordu talip
Geçtiğimiz günlerde Galatasaray’ın kadrosuna katmak istediği Berkay için bu sefer de Seyit Mehmet Özkan’ın başında olduğu PTT 1.Ligin yeni ekibi İzmir Altınorduspor talip oldu. Pazar günü futbol okulu çalışmasını izleyen İzmir ekibinin futbolcu tarama ekibinden Serhat Pekmezci ve Özgür Arslan daha sonra ise yeşil-beyazlı Kulübün yetkilileri ile görüştüler.

IMG_6057

"Bakkala bile ayağında top ile gidiyor"
Berkay Kençtemur’u 2 yıldır çalıştıran Antrenörü Selçuk Eren minik sporcu adayı için şunları söyledi: "Berkay ilk geldiği gün bile hemen fark ediliyordu. Zaten mahallemizin çocuğu. Önce Babasının sonra da bizim Berkay'ın üzerinde emeğimiz var. Berkay çok istekli ve çok çalışkan, bu sayede 2 yıldır sürekli kendisini geliştirdi. Önce Kulübümüzde forma giyecek, sonrasına bakacağız. Biz, Berkay’ın şimdiki yeteneklerini muhafaza bile etse kesinlikle ilerleyen yıllarda adından çok söz ettirecek bir yıldız olacağını düşünüyoruz. Onu anlatmak bazen kelimelerle yetmez, bu yaşında müthiş şut atıyor, serbest vuruşları muhteşem kullanıyor, adam geçiyor, rakibin eksiltiyor, son derece akıllı paslar atıyor, asist yapıyor ve hepsinden de mühimi hazırlık maçlarında kendisinden büyüklere bile saha içinde liderlik ediyor. Bakkala bile ayağında top ile giden bir çocuktan söz ediyoruz. Berkay’ın hem ailesi hem de biz üzerine titriyoruz, geleceği çok parlak. İnşallah beklentimize karşılık verecek ve Kulübümüzün adını çok iyi yerlerde güzel övgüler alacak duyuracak" dedi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

[gallery link="file" columns="4" ids="129903"]

 

6 yorum:

bora dedi ki...

yolun acık olsun berkay bizden birşey olmadı işahlhah sen beceririsin

KARAYOLLARI GENÇLİK dedi ki...

DOĞA ÜSTÜ BİR YETENEK GÖZLERİMİZLE GÖRDÜK BİZİM MİNİKLERLE YAPILAN MAÇTA 6 TANE GOOL ATTI. BEN SADECE O FİRİKİK İÇİN KONUŞUYORUM 90 DERLER YAAA BEN SADECE ONU GÖRDÜM 22 YASINDAYIM MACTAN SONRA GİDİP ANLINDAN ÖPTÜM SENIN HABERİNİ BURADA GÖRDÜM VE ÇOK MUTLU OLDUM YOLUN AÇIK OLSUN...KARAYOLLARI GENÇLİK [TARIK):)

tarık dedi ki...

doğa üstü bir yetenek maçlarını her hafta izliyorum böyle bir yetenek olmaz cocuk resmen dalga geciyor..

hakan dedi ki...

top cambazı yolun açık olsun...:)

trafo dedi ki...

allah nazardan saklasın bu yaşta bu yetenek izmiir ekibi peşinde inşallah seni daha iyi yerlerde görürüz trafo alibeyköy...:)

BEKA LILAR dedi ki...

mükemmel bir sol ayağı var kendi yaşıtları arasında neyse kendınden yaşca büyüklerle bile resmen dalga geçiyor...
maçlarını izlemek gerçekten zevk veriyor...

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.