Perşembe, Haziran 05, 2014

Akpınar, Küçükçekmece Kulüplerini ziyaret etti

İASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar ve ekibi seçim çalışmaları programları doğrultusundan bu sefer ki durakları Seymen Gençtürk'ün Başkanlığını yaptığı Küçükçekmece Kulüpler Birliğiydi.



 

Gençtürk'ün seçim çalışmalarından dolayı katılamadığı toplantıya ev sahibi olarak Küçükçekmece Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı ve yöneticileri İASKF başkan adayı Av.Akpınar ve ekibini karşıladılar. Toplantıya Bezirganbahçe, Filizspor, İstanbul Demir, İstanbul Sinop, İstanbul Trabzon, Küçükçekmece Yeşilova Esnaf, Kanarya Azimspor, Öz Murat ve Sefaköy Kartal Kulüplerinin başkanları ve yöneticileri katıldılar.

unnamed

İASKF başkan adayı Av. Ahmet AKPINAR Küçükçekmece kulüpler birliği yöneticilerine ve kulüplerine kendilerini sıcak ve dostane bir şekilde karşıladıkları için şükranlarını bildirdi. Sporun her zaman için Fair-Play içinde olması gerektiğini bunun da ilk başlangıç noktasının sporu yönetenler içinde olması gerektiği belirten Av. Akpınar bu gidişatın inşallah seçimler bitene kadar devam etmesi temennisini ve seçimlerden sonra da tek yumruk ve tek yürek olarak amatör spora hizmet hedefi olunması gerektiğinin de altını çizdi.

 

İASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar "bizim olamazsa olmazlarımız var, bunlar amatör spora gönül vermiş sporcu kardeşlerimizin evlatlarımızın sağlık ve eğitim durumları bu konudaki hassasiyetimizi şeffaf yönetimiz anlayışı içinde hepiniz göreceksiniz. Bu konuda çok ciddi projelerimiz var. Bizlere güvenip evlatlarını yavrularını emanet eden anne ve babaların gönlü çok rahat olacak bundan sonra" dedi.

 

Başkan adayı Av. Akpınar "bende babayım bir evladın nasıl yetiştirildiğini ve aile için ne anlam taşıdığını çok iyi bilirim. Bu yüzden bu konuya bir başkan adayı olarak değil bir baba hassasiyeti ile yaklaşacağımdan ve geleceğimizin teminatı olana evlatlarımızı kendi çocuklarımdan ayırmayacağımı kimsenin şüphesi olmasın. Bizim yönetimimizde kısmetse kulüplerimizin maddi sıkıntılarında çok büyük rahatlamalar olacak kulüplerimize kaynak sağlamak için çok önemli projelerimiz var şuan tek eksiğimiz siz saygı değer kulüplerimizin bizlere yetki vermesidir." şeklinde konuştu.

 

 

Toplantıya damgasını vuran Av. Akpınar’ı ağırlayan kulüp başkan ve yöneticileri oldu. Av. Akpınar açıklamalarını ve programını çok olumlu ve gerçekten amatör sporun sıkıntı ve sorunlarına çözüm olacağından hiç birinin şüphesi olmadığı belirttiler bir de Sayın Av. Akpınar'ın listesi ile Sayın Gençtürk'ün listeleri birleşerek seçime ortak bir liste ile girmelerini istediler. Kulüplerden gelen talep üzerine bir açıklama yapan gereği duyan İASKF başkan adayı Av. Akpınar da biz bu yola bir ekip olarak çıktığını ve böylesi bir şeyi ekip arkadaşları ile istişare edip karar verebileceğini, bu konuda tek başına karar vermesinin söz konusu olmadığını belirterek açık kapı bıraktı.

 

İASKF başkan adayı Av. Ahmet Akpınar, ekibimle beraber amatör ruhla bu işe talip olduk, ama hiç kimsenin şüpesi olmasın profesyonel bir anlayış, disiplin, saygı, sevgi ve şeffaflık ilkesi ile yönetmeye çalışacağız. Bizler ekip olarak, spor mevzuatlarına hakim kişileriz, bu bilgimizi ve tecrübemizi amatör kulüplerimizin menfaati için kullanacağımızdan kim senin şüphesi olmasın. Gelin amatör sporu beraber yönetelim dedi.

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.