Perşembe, Haziran 12, 2014

Akpınar Belediye’nin desteğini arkasına aldı

İASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar, Sarıyer’de Amatör Kulüplere hitap etti. Katılımın iyi olduğu toplantıda Sarıyer Belediyesi adına konuşan Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek destek sözü verdi.



 

İstinye Poligon Mah. İstinye Bayırı Cad. No:17’de bulunan İbrahim Cevahir Sosyal Tesislerinde Sarıyer Kulüplerine hitap eden İASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar’ı dinleyenler arasında Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yüksel Tutak, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayşe Semra Kartal, Sarıyer Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Necmi Akçal,  Ayazağa Birlikspor’dan Orhan Civelek, Ayazağa Esenspor’dan Ali Kargidanoğlu,  Ayazağaspor’dan İbrahim Keskin, Çayırbaşı Özkanspor’dan Ramazan Bektaş, Çayırbaşıspor’dan Mirza Sancak, Ferahevlerspor’dan Ali Fuat Ekici ve Mehmet Gökteke, Kısırkayaspor’dan Hikmet Atar, Kireçburnuspor’dan Yaşar Kalender, Rumelihisarıspor’dan N. Sibel Eryüksel ve Mustafa Turhansir, Sarıyer Belediyespor’dan Abdullah Kaya, Sarıyer Yeni Mahallespor’dan Arif Odabaşı,  Sinop Gençlik ve Spor Kulübü’nden Nail Değirmenci, Uskumru Köyü Spor’dan Yaşar Elmas ve Yeni Madenspor’dan İrfan Çavuşoğlu ile birlikte Ahmet Akdeniz, Aziz Karaca, Enver Şahin, Ercan Kutlu, Ersin Yardımcı, Haydar Uzun, Hilmi Ayar, Mehmet Nihat Saka, Nahit Akpınar, Necip Sever, Osman Atay, Şenol Yurtseven ve Yener Dayı yer aldılar.

 

Toplantıda ilk sözü İASKF eski Genel Sekreteri Abdullah Kaya aldı, ardından sırasıyla Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek ve İASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar ve Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yüksel Tutak konuştular.

 

Zeybek destek sözü verdi
Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek konuşmasına Sarıyerspor Genel Sekreteri olan Sarıyer Uskumruköylü olan İASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar’a destek vereceklerini ifade etti ve Sarıyerspor’un yeni sezon Amatör Kulüpler ile arasındaki bağın daha kuvvetleneceğini ve A takımda 1 oyuncuya yılda 100 bin TL vermek yerine Sarıyerspor’a oyuncu kazandıran Amatör Kulüplere maddi destek verileceğinin altını çizdi. Sarıyer’in İstanbul için önemli bir ilçe olduğuna vurgu yapan Zeybek, Belediyenin yeni projelerle Sarıyer futbolu için çok önemli işler yapacağını ifade etti ve liglerinde şampiyon olan takımları tek tek saydı ve tebrik etti. Zeybek konuşmasının sonunda İASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar’ın Sarıyerli olduğunu bir kez daha yineledi ve Sarıyer Belediyesi olarak kendisine destek verdiklerini beyan etti.

 

Akpınar projelerini anlattı
Daha sonra söz alan İASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar ise Sağlık, Ecrimisil ve diğer konularda projelerini anlattı ve Sarıyer Kulüplerinden destek beklediğini ifade etti. Kulüp yetkililerinin sorularına da cevap veren Akpınar "Kulüplerimize hizmet için çıktığımız bu yolda tüm tecrübe ve birikimlerimiz ile Kulüplerin sorunlarına çözüm bulup, dertlerine çare olacağız" dedi. Toplantı birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

[gallery link="file" columns="4" ids="131236,131237,131238,131239,131240,131241,131242,131243,131244,131245,131246,131247,131248,131249,131250,131251,131252,131253"]

1 yorum:

murat dedi ki...

inşallah oylar bölünmez bence av. ahmet akpınar gidip avukatlık yapıp futbolu futbolun içinden gelen akademisyenlerin yönetimine bıraksın.bir antrenör avukatlık yapamıyor ise bir avukattda spor bakanı ve veya spor yöneticisi olmamalı herkes işini yapmalı.seymen gençtürk amatör futbolu biraz olsun nefes aldıracak projelere sahip hakkımızda hayırlısı...

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.