Pazar, Haziran 15, 2014

Akçakocaspor'da üyeler ilgisiz kaldı

3 Mayıs günü karşılaştığı Düzcespor'a baraj maçında  yenilerek adını Süper Amatör Ligine düşen Akçakocaspor ertelenen kongresinde yine çoğunluk sağlanamadı. Akçakocaspor Genel kurulu toplantı yeterli sayısına sahip olunmaması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

 

Saat 14.00 te Bahaettin Güçlü İş merkezindeki  oyuncuların kaldığı Akçakocaspor tesisleri toplantı salonunda yapıldı.Yapılan toplantıya, kulüp üyesi olan 3 kişi,yöneticilerden 4 kişi katıldı 62 üyesi bulunan Akçakocasporun kongreyi yapabilmesi için yarısından çok bir fazlası kongreye katılması gerekiyordu.Ama ne yazık ki kulüpten kongreye katılan sayı 7 olunca kongre tamamlanmadı.Akçakoca yerel basını hepsi salonda yerini alırken,Akçakocasporun üyelerinin kongreye katılmamaları dikkat çekti.Saygı duruşu ve İstiklal marşından sonra,Divan kurulu heyeti seçimi yapıldı. Toplantının ertelenme tutanağını hazırlamak üzere, Divan Kurulu oluşturuldu.

"CESUR TAKIMI SAHİPSİZ BIRAKMAYACAĞIZ"
Toplantının Divan başkanlığını Yüksel Cesur,Başkan yardımcılığını Nejat Özdeş ve Katib üyeliğini Lütfü Ceylan yaptı.Divan kurulu adına açıklama yapan Yüksel Cesur "Kulüp tüzüğüne göre altı ay içersinde ilerideki günlerde kongre günü tespit edilecek ve kulüp yönetim kuruluna kavuşacak. Akçakocasporu sahipsiz bırakmamak adına toplantıyı on gün içersinde yapacağız Akçakocasporu emin ellere teslim edeceğiz, Akçakocaspor  takımına sahip çıkan Akçakoca'lı iş adamı Abdulkadir kulübe sahip çıkmıştır,buda bizleri sevindirmiştir.Pandul en kısa zamanda ekibi kurarak Akçakocaspor yönetimini oluşturarak hemen çalışmalarına başlayacaktır" dedi.

Adsız11111

 "BAŞKAN TANDOĞAN AKÇAKOCASPOR ORTAK PAYDAMIZ"
Akçakocaspor kulüp başkanı Serkan Tandoğan, muhabirimiz İbrahim Tuzcu'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi" Tüzük gereği 6 ay içerisinde yapılması gereken toplantının en kısa süre içerisinde yapacağız ve yeni yönetim kurulunun seçileceğiz. 62 üyeli Akçakocaspor kulübün 35 üyesine ulaştık ve toplantı kararını imza karşılığında kendilerine tebliğ ettik,fakat üyelerin toplantıya katılmamaları beni üzdü.Bizler bütün zorluklara karşın bütün arkadaşlarımla büyük bir özveride bulunduk.Akçakoca belediyesinin büyük desteğini aldık.İki yıl BAL liginde oynadık,bu sezon Düzcespora baraj maçında yenildik ve BAL Ligine veda ettik.Akçakocaspor ekonömik olarak iyi konumda değil ,zaten BAL ligini kaldıracak durumda değil,Akçakocaspor kongreye gidiyor ama hiçbir üye yok.  Nasıl olacak bu iş, Bu mu Akçakocaspor sevgisi, Akçakocaspor seven kimse yok mu? Siyasetle futbolu birbirine karıştırmamamız gerekir. Fakat burada bir konuya değinmem gerekiyor. Akçakoca'da o kadar çok ağabeyimiz var. Fabrikatörlerimiz var kimse neden sahip çıkmıyor, Bu memleketten ekmek yiyorlar fakat kimse elini cebine atmıyor.Bu işi belediyeye yıkmak yeterli değil.  Başkan olduğumda Akçakocaspor her zaman destek verdim. Hiçbir zaman sahip çıkmamayı düşünmedim.Akçakocaspor Akçakoca'nın takımı ve Akçakoca adını taşıyan bir takım. Ama ne olursa olsun şehrin adını taşıyan, uzun yıllar önce kurulmuş ve var olmaya çalışan bir takıma hepimiz sahip çıkmalıyız ve bu erdemliği de gösterebilmeliyiz diye düşünüyorum. Bu işi 2 yıldan beri sahip çıkıyorum ve çıkmaya da devam edeceğim. Burada ki asıl neden takıma kendiniz başkanmışsınız gibi yaklaşmak ve ona göre hareket etmektir. Bu işe içinde olmadan da bir çok kişi var ki yardımda bulunuyor. Hatta şuan da burada görüyorum Abdulkadir ağabeyimiz var .her zaman sessiz sedasız yardımda bulunmuştur.Akçakocaspor bizim ortak paydamız.Biz yönetimdeyken de iyi günlerde yaşadık kötü günlerde yaşadık çok da eleştiriler aldık ama hiç bir zaman takımı sahipsiz bırakmadık.Bakalım bugünden sonrası ne olacak bende merak ediyorum.Bize destek olanlara şükranlarımı sunuyorum.Tüm camiaya da kaldığım süre zarfında hakkımı helal ediyorum." dedi.Ayrıca Tandoğan kulübün 82.000 tl borcu olduğunu bu borcu bir an önce kapatıp kulübümüzü rahata kavuşturacağınıda ilave etti.

Daha sonra görüşlerini aldığımız iş adamı ABDULKADİR PANDUL ise şunları söyledi.
"ÇALIŞMALARIMIZI YAPACAĞIZ VE DEĞERLENDİRECEĞİZ"
"Akçakocaspor, Akçakocalılarınındır ve Akçakocalılara kalacaktır. Önemli olan bizler el ele vererek bu olayı ayağa kaldırmaktır. Akçakocaspor yerlerde kalmayacaktır. Aslında herkes takıma sahip çıkması lazım. Parası olan parası ile sahip çıkacak, deneyimli olan deneyimi ile sahip çıkacak, taraftarlar iyi tezahüratla sahip çıkacak, futbolcular ruhlarıyla sahip çıkacaklar. Biz hep parayı konuşuyoruz aslında bizler Akçakoca ruhunu konuşmamız gerekir. Her şey para değildir. Eğer kimse de o ruh yoksa başarı zaten gelmez. Bana kısa bir süre bizlere verin, ben çalışmalarımı yaparak değerlendirceğim.  Ayrıca ben Akçakocaspor takımının  Belediye başkanımız Cüneyt Yemenici 'nin sahip çıkacağını,bizlere destek vereceğinden en ufak bir şüphem yoktur. Bunu hepimiz biliyoruz. Eğer ki Akçakoca Belediyesi olmazsa Akçakocaspor bir adım ilerleyemez. "dedi.
"ABDULKADİR PANDUL BEKLENECEK"
Akçakocaspor'da  kongrede üyeler ilgi göstermeyince  Yüksel Cesur ,Nejat Özdeş,Latif Ceylan'dan oluşan divan kurulu bir karar ile 28 -Haziran -2014 tarihinde iş adamı Abdulkadir Pandul un hazırlayacağı listeyi bekleyip kongreyi yapacaktır kararı aldı.

HABER: İBRAHİM TUZCU

 

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.