Çarşamba, Haziran 11, 2014

Akçakocaspor'da Pandul sesleri

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta temsil eden Akçakocaspor, olağanüstü kongreye gidiyor. Geçen  sezon takıma oldukça maddi olarak katkı sağlayan Akçakocalı İş Adamı Abdulkadir Pandul, şimdilerde ise takıma sahip çıkması için kendisine teklif götürüldüğü iddiaları Akçakoca'da dahil her kesimde konuşulur oldu.

 

Düzce ve Akçakoca kamuoyunda,  sezon başında takıma iki siyahi futbolcu dahil ettiği, kulüple hiçbir bağlantısının olmamasına rağmen deplasmanda oynadığı tüm müsabakalara kendi şahsi arabasıyla gittiği, hemen hemen her maçta gol primi ve galibiyet primi verdiği bilinen Kadir Pandul’un adının dolaşması hiç şüphesiz ki tesadüf değil, fakat henüz anlaşılmış bir durumun ortada olmadığı öğrenildi. Pandul konuşmasında "Ben sporu çok seviyorum, bende Akçakocasporun yeri ayrı bu sezon ligin ikinci yarısında takıma sahip çıkmama rağmen bunu kabul etmeyenler ,şimdilerde takıma gelmemi istiyorlar.Ben gelirsem ekibimle ve projelerimle gelirim. Çok büyük projelerim var. Kulübü kurumsallaştırmak lazım, yoksa kulüplerimiz zor durumlarda kalır. Akçakocaspora ait halı sahalar, düğün salonları, otopark vb. gibi yatırımlar olursa kulüp biraz olsun rahatlar. Kulübü belediyeye yıkmak doğru değildir "dedi

246891_10150202518923928_5635531_n
Diğer taraftan 2012-2013 yılında Akçakocaspora 4 ay gibi kısa sürede maddi anlamda sahip çıkan İstanbullu işadamı Yiğit Önder Yılmaz, bu sezon takıma tekrar sahip çıkmak istemiş mevcut yönetim kabul etmemiş kulüp çok kötü durumlara düşürülmüştü. Sezon sonunda Akçakocaspor çok kötü yönetildiği için BAL'dan Süper Amatör Lig'e düşmüştü. Yönetime Yiğt Önder Yılmaz'ında sahip olduğu gelen bilgiler arasında.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.