Cumartesi, Haziran 07, 2014

Akbulut: Bu benim için ikinci etap

Çatalcaspor’un nikah tazelediği teknik direktör Kadir Akbulut sakin ve az konuşan kişiliği ile tanınıyor. Yapılan imza töreninde konuşan Kadir Akbulut üç yıl evvel Çatalcaspor’la anlaştığında uzun vadede başarı kazanmak istediklerini söylediğini hatırlatarak bu başarıya ulaştıklarını hatırlattı.

Bu sezon öncesi yine uzun vadede daha büyük başarılara imza atmak için anlaştıklarını ifade etti ve bu imzadan sonra kendileri için ikinci etabın başladığını söyledi.

Çatalcaspor’un yeni sezondaki yine teknik patronluğunu yapacak olan Kadir Akbulut yapılan imza töreninde yaptığı konuşmada Çatalcaspor’da uzun vadede büyük başarılar elde etmek için çalışacaklarını söyledi. Teknik direktör Kadir Akbulut “ Çatalcaspor’a ilk geldiğim zaman yapılan imza töreninde konuşmuştum ve sarı kırmızılı ekibe uzun vadede çalışarak başarılı olmak için geldiğimi söylemişti. Futbolda kötü günlerde olacaktır, iyi günlerde bizim şansımıza kulüp Başkanımız ve yönetim kurulumuz sayesinde hep iyi günler yaşadık. Benim hep düşüncemde olan kendi yağı ile kavrulan ve genç oyunculardan oluşan bir kadro ile başarı kazanma projesini burada oturttuk, biz büyük bütçelerle değil, yapıbileceğimiz bütçelerle bize uygun oyuncularla yola çıktık ve bu yolda başarılı olduk, bu benim için birinci etaptı. Şimdi ikinci etaba sıra geldi, yine yönetim kurulumuz ile yaptığımız görüşmelerde önümüzdeki sezon da takımın başında kalmamı istediler, yine uzun vadede bir anlaşma yaptık. Çatalcaspor’u yine büyük bütçelerle değil, genç ve başarıya susamış yeteneklerle bir yerlere getirmek istiyoruz. Bu konuda gerekli yerlerle gerekli görüşmeler yapılacaktır” dedi.

Biz bir ekibiz, ben onların ağabeyleriyim
Kadir akbulut yeni sezonda Çatalcaspor’da alt yapıda çalışacak olan antrenörlerden A takımda görev yapacak olan antrenör ve teknik direktörlerin birlikte çalışacağını belirterek yapılacak her çalışmada birlikte olacaklarını ifade ederek onların abileri olacağım tek başına hiç kimse hiçbir şey yapamaz bu işlerin bir ekip işi olduğunu söyledi.

Transfer çalışmalarımız başlayacak
Çatalcaspor’un yeni sezonda izleyeceği transfer politikası hakkında da biraz bilgi veren Çatalcaspor teknik direktörü Kadir Akbulut “ Yene sezonda genç bir kadro ile mücadele etmek istiyoruz. Bunun için yapacağımız transferleri ince eleyip sık dokuyacağız, istanbul ve bölgede bulunan genç yetenekli gençlerle kadromuzu oluşturacağız ve daha üst ligler için mücadele edeceğiz” dedi.

 HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

 

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.