Perşembe, Haziran 05, 2014

Afkan: Bu karar kabul edilemez

Çankırı Marufspor Başkan Vekili İlhan Afkan, AFDK'nın haklarında verdiği sahtecilik nedeniyle küme düşürme cezasının haksız olduğunu, olayda kulüp olarak hiçbir suçlarının olmadığını söyledi.



Afkan Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Futbolcumuz Nihat Kılıç'ın lisansında sahtecilik yapmak gibi bir şey söz konusu bile olamaz. Kendisi iki sezondur bizde aynı lisansla forma giymekte. Daha önce oynadığı Güngörenspor'da da lisansı aynıydı. Biz Marufspor olarak Nihat Kılıç'ın lisansını iki sezon önce kulübümüze aldık. Eğer bir sıkıntı var ise bu TFF'nin sorumluluğundadır. Marufspor olarak biz yasal bir transfer yaptık ve oyuncumuzu dürüstçe oynattık. Centilmenliği tüm spor kamuoyunca bilinen Marufspor'un bu tür sahtecilik işlerine girmesi düşünülemez bile. TFF'nin kararını şaşkınlıkla karşıladık. Kararı kabul etmiyoruz, itirazımızı yapacağız. Bu büyük hatadan dönüleceğine eminiz" dedi.

HABER: EFKAN BUCAK

2 yorum:

kubilay dedi ki...

Bizim daha ligin 5 haftasında bildiğimiz olayı biz bilmiyoruz diyerek geçiştiremezsiniz çok iyi biliyordunuz bu olayı detaylarını da biliyordunuz yüzünüzde kızarmıyor karar açıklanınca. Bizim delillerimiz sağlam bu konu bur da kapanır karar 15 günde verilmedi 3.5 aydır dosya AFDK elinde kurul her türlü incelemeyi sonuna kadar yaptı bil hassa sonuna kadar biz dava sürecini takip ettik madem suçsuzsunuz neden şimdiye kadar sus pus oturdunuz hiç bir hareket ve hamle yapmadınız hak her zaman yerini bulur. şimdi herşey ispatlandı bu kadar net 2 Amatör kümeye düştünüz beyler hoş çakalın.

OFLU dedi ki...

2 maçta 8 gol ye rakibine gol bile atama sonra kazandık hak yerini buldu de :) Tahkim kararı iptal ederse ne olucak çok merak ediyorum

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.