Cumartesi, Aralık 21, 2013

Yıldırım Bosna galibiyet sonrası yemekte buluştu

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Yıldırımbosnaspor, bugün oynadıkları maçta Çankrı Marufspor'u 2-1 yenerek zirve yarışındaki puan farkını ikiye indirdi. Karşılaşma sonrasında futolcularla bir araya gelen yönetim galibiyeti ünlü Köfteci Mehmet Usta'da kutladı. 



Yıldırımbosnapsor Başkanı Saffet Eryüz ve Teknik Direktör Bülent Şimşek'in galibiyetten ötürü tüm futbolcuları ayrı ayrı kutladıkları öğrenildi.  Sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandıklarını belirten oyuncular galibiyeti Yıldırımbosnaspor camiasına armağan ettiklerini söylediler.


HABER: ERDEM SAĞOLAN


[gallery link="file" ids="100412,100411,100410"]

4 yorum:

maruflu dedi ki...

İnşallah tekrar karşılaşırız bakalım böyle olaylar olacakmı. Bakalım kim şampiyon olucak.

PAŞALI dedi ki...

yıldırımbosnadaki o 7 numaralı özden genen arkadaşa ve yıldırımbosna yonetimine burdan sesleniyorum sezon sonu liderlik koltugunda oturan kim olucak hep beraber gorecegiz mac sonu galip gelen takıma yakısmayacak ne varsa yaptınız ama unutmayın 12.grupta marufspor gercegi var playofftaki rakibiniz kim olucak bence siz onu düşünün :)

maruflu dedi ki...

Y.bosna siz çok buyuk yanlış yaptiniz yenin yada yenilin önemli deyil dostluğa gölge dusurdunuz iki tane Bayrampaşa takimiyiz yakıştimi size dusmaniniz dostumuzdur sizde bizim dusmanimizsiniz artik bicaklarla siselerle gelmisler bir gun hesabi sorulacak

YILDIRIM dedi ki...

Siz kimsiniz lan ? 2011 de kurulmus pıcler.
Bizim semtimiz yurdumuz belli isterseniz gün saat verin gögüs gögüse carpısalım ?

İstanbul 2. Amatör Lig 7 Mayıs 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de ikinci yarının ilk hafta karşılaşmaları bugün başlıyor...