Pazar, Aralık 15, 2013

'Olaylardan üzüntü duyduk'

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup’ta bugün yarıda kalan maç sonrasında ev sahibi takım Esen Bayburtspor Yönetim Kurulu olaylardan üzüntü duyduklarını belirtti.

Esen Bayburtspor Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada, ''Esen Bayburspor ile Adalarspor karşılaşmasında takımımız 4-1 önde iken iki futbolcu arasındaki sertlik ve tartışma sonrasında Hakem tarafından kırmızı kartla oyuncular cezalandırıldı. Kart gören futbolcular sahada sportif görüntü sergilemezken; iki takım futbolcuları ve teknik kadrosunun gayretiyle soyunma odasına yollanmıştır. Koridorda gerginlik ve tartışmanın devam etmesini sivil birinin koridora girmesini ve olaya karışmasını üzüntü ile öğrendik. Sonrasında Adalarspor takımı maça devam etmemiştir. Bu münferit olaydan büyük üzüntü duyduk. Sezon boyunca centilmence  mücadele etmeyi prensip edinmiş kulübümüz  adına olaya karışan kişileri kınıyoruz. Bu yakışıksız vaka dışında gayet centilmence mücadele eden, maçtan sonra dostluk ve iyi niyet temennisiyle ayrılan Adalarspor takımına teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz'' denildi.


Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

Sinan Ozbay dedi ki...

Anlasildigi kadariyla kulupler oyuncu ve teknik ekipler arasinda sikinti olmamis. Mac kaldigi yerden devam etmeli. Hem de Esen Bayburt kulubu boylesine centilmence mesaj yazmisken. Yillar evvel bizim seyircinin arasina giren birisi yuzunden ayni durum kulubumuzun basina gelmisti. Boylesi olaylara onlem almak gercekten cok guc sonra olan evsahibine oluyor. Bence bizim kulup de riza gostersin Federasyonun da zorluk cikaracagini dusunmuyorum. Boylesi bir sikintidan iki kardes kulup olarak cikilir

Fatih Futbol Antrenörleri Derneği'nden Özbay'a ziyaret

Fatih Futbol Antrenörler Derneği Yönetimi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ı makamında ziyaret etti.