Pazartesi, Aralık 16, 2013

Terazidere ve İFA yenişemedi

İstanbul U17Ligi  3.Grup'ta mümkün olduğunca üst sıralarda tamamlamayı hedefleyen iki ekibin mücadelesinde. Ev sahibi ekip Terazidere son sıralardan kurtulmayı, konuk ekip İFA ise en azından Damlaspor’un ardından ikinciliğini korumayı hedefleyerek mücadeleye çıktılar.


Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklar şeklinde geçip, ev sahibi ekip araya atılan toplarla pozisyon üretmeye çalışırken. Konuk ekip ise topa iyi vuran oyuncularının olmasının etkisi ile uzaktan kaleyi yoklayarak gol aramaya çalıştı. Mücadele devrenin ortalarına kadar karşılıklı ataklarla geçtikten sonra, ev sahibi ekip ardı ardına bulduğu pozisyonlardan ikisini gole çevirerek 2-0 öne geçti.


Bu dakikadan sonra duraklama evresi geçiren Terazidere spor. Oyunun hakimiyetini konuk ekibe bırakınca, uzaktan şutlarla ve oyunun hakimiyetini eline alması ile birlikte ceza sahası içinde daha çok görünen bir İfa spor izlesekte, son vuruşlarda etkisiz kalınca golü bulamadılar. Hal böyle oluncada soyunma odasına Terazidere sporun 2-0 üstünlüğü ile girildi.


İkinci yarıda ise ilk yarının tersine daha istekli arzulu bir İfa spor vardı sahada. Mağlubiyetten kurtulmak için ataklarını sıklaştıran İfa spor karşısında direnemeyen Terazidere. Kalesinde gördüğü 2  gole engel olamayınca. 3 puan parolası ile sahaya çıkan ekipler 2-2’lik skor 1’er puanı paylaşmak zorunda kaldılar.  Maçın hakemi Murat Ayaydın, topun oyunda olduğu dakikaları arttırmak adına avantaj kurallarına sık sık uygulamaya çalışırken. Yardımcıları İmam Taşpınar ve Murat Tuncel’de gerekli pozisyonlarda maçın orta hakemiyle iyi dialog içinde olup göz doldurdular.


Konuk ekipte Hasan Salmanlı ve Oktay Çetin. Ev sahibi ekipte ise Murat Demir dikkat çeken isimler oldular.


 


 


Saha içindeki yardımlarından dolayı saha komiseri Burhan KAHVECİ’ye teşekkür ederiz.


 


TERAZİDERESPOR: Furkan Gergin, Oğuz, Furkan Karabul, Halit, Deniz, Harun, Fazlı, Sinan, Ümit, Murat, Koray
Yedekler: Burak Tayfun Ercan Berkay
İFASPOR: Mehmet,Mustafa,Timur, Ali Ekber, Emrullah, Eren, Doğanay, Muammer, Oktay, Hasan Salmanlı, Hasan Buyuruk
Yedekler: Gökay, Muhammet, Fatih, Korhan, Berkant, Fatih Şekertekin, Emre, Yakup

HABER-FOTOĞRAF: MELİH ÖZTÜRK                                


 

[gallery link="file" ids="99736,99735,99734,99733,99732,99731,99730,99729,99728,99727"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.