Perşembe, Aralık 19, 2013

Silivrispor’da kriz aşıldı

Önceki gün kampa gidip gitmesi muamma olan Silivrispor’da soruna son noktayı Başkan İhsan Atun koydu ve takımın kampa gideceğini açıkladı.


 


Yaşanan maddi sıkıntılar yüzünden kampı iptal etmeyi planlayan ve bu konuda yapılan otel rezervasyonlarını bile iptal ettiren Silivrispor’da maddi krizi Silivrispor yönetimi elini cebine atarak çözdüğünü bizzat İhsan Atun kamuoyu ile paylaştı. TFF Spor Toto 3. Lig temsilcilerinden Silivrispor devre arası kamp programında değişiklik olmayacağını bildirdi.


 


Kriz yok takım kampa gidiyor
Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun’un duruma el koymasının ardından kriz aşıldı ve maddi kaynak oluşturuldu. Konu ile ilgili bir bilgilendirmede bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun; “Her profesyonel takımın olduğu kadar bizim de maddi sıkıntılarımız var. Son birkaç gün içinde yaptığımız toplantıların ardından bir türlü karar veremiyorduk. Gelinen noktada ise kamp ve takıma takviyeler konusunda nihai bir karara vardık. Sezon başında koyduğumuz hedefler doğrultusunda yolumuzda devam ediyoruz. Şimdi teknik heyetimizle yaptığımız görüşmeler neticesinde cumartesi günü takımımız toplanıyor ve Silivri Stadı’nda çalışmalarımıza başlıyoruz. Ardından yanı 2 Ocak itibarıyla 10 günlük Antalya kamp programına başlıyoruz.


 


Transfer kampa yetişecek
Takıma hocanın talebi doğrultusunda transferler de yapılacak. Teknik heyetimizin verdiği raporlar doğrultusunda takımımızda düşünmediğiniz oyuncularımızla yollarımızı ayırıp yerlerine yine hocamızın raporları doğrultusunda nokta transferler yapacağız. Bir aksilik olmaması durumunda kadromuza dahil etmeyi planladığımız oyuncularımız da kampa kadar işlerini bitireceğiz” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

2 yorum:

Ender dedi ki...

Ya sizi tanımasak yutturacaksınız siz hangınız cebinizden kulübe para verirsiniz ?

Bilal dedi ki...

Siyaseti bırakın kulüp yönetin

Fatih Futbol Antrenörleri Derneği'nden Özbay'a ziyaret

Fatih Futbol Antrenörler Derneği Yönetimi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ı makamında ziyaret etti.