Pazartesi, Aralık 16, 2013

Silivrispor’a, Maraş freni

Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Silivrispor ilk yarının son maçında evinde misafir ettiği Kahramanmaraş Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak ilk yarıyı tamamladı.


 


Kendi saha ve seyircisi önünde mutlak galibiyet için sahaya çıkan Silivrispor maçın daha 40. saniyesinde kalesinde gördüğü şok gole ancak maçın 8. dakikasında cevap verebildi. İlk yarıda atılan karşılıklı gollerin ardından müsabaka sonuna kadar kör dövüşü şeklinde geçen maçın galibi olmadı. Müsabaka konuk ekip Maraş’ın başlama vuruşu ile başlandı. Müsabakanın santrasının ardından Maraş, Silivrispor’un sağ kanadından bir serbest atışı kazandı. Bu serbest atışı Maraşlı oyuncular Silivri ceza alanının arkasına kadar gönderdi, kaleci Rasim’i de aşan topu arka direkte Yasin kaleye paralel şekilde yerden ortaladı, gelen topu Melih plase bir vuruşla Silivrispor ağlarına gönderdi. Silivrispor maçın daha 40.saniyesinde kalesinde şok bir golle karşılaşması üzerine birkaç dakika şaşkınlık yaşadı. Üzerindeki şaşkınlığı çabuk atlatan Silivrili oyuncular Maraş kalesi önünde şanslarını iyice yoklamaya başladılar. Müsabakanın 8.dakikasında Mustafa Kaya Maraş ceza alanı içine girmeden sert bir vuruşla Maraş ağlarını havalandırdı ve takımına beraberliği kazandırdı. Müsabakanın 15.dakikasında yarı sahada rakibi ile girdiği pozisyonda sakatlanan Maraşlı oyuncu Hakan’ın yerine sahaya Sefa girdi. Erken yapılan değişikliğin ardından oyuna ortak olan Silivrispor daha baskılı oynamaya başladı. Maçın 23.dakikasında Silivrili oyuncu Mustafa Kaya sakatlandı ve yöreni genç oyuncu Engin Gülle’ye bıraktı. Maçın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.


 


İkinci yarı her iki takım da kontrollü bir oyun anlayışı içinde mücadelesini sundu. Oyunu daha çok kendi sahasında kabul eden Silivrispor kontrataklarla rakip kelede tehlikeli olmaya çalıştı. Maraş takımı ise daha organize geldiği Silivri kalesinde defası geçemedi. Müsabaka ilk yarı atılan gollerle 1-1 berabere tamamlandı. Silivrispor 24 puan ile sıralamada 8.durumda çıktığı Maraş karşısında puanını 25 yaparken, Maraş takımı da puanını 27 yaptı.


Stat: Silivri
Hakemler: Ceyhun Kömürcü, Bayram Aydın, Ahmet Alemdar, Alican Erçelik
Silivrispor: Rasim 8, Vahit 8, Mustafa 8 (23’ Engin 6, 87’ Oğuz 5), Serkan 8, İsmail 8 (65’ Abdülaziz 5), Hakan 8, Güray 8, Ahmet 8, Taner 8, Erkan 8
Kahramanmaraş B.Ş. Belediyespor: Ferdi 8, Edip 8, Hakan ? (15’ Sefa 8), Orhan 8 (78’ Metehan 4), Serdar 8, Sefa 8, Halil 8, Uğur 8 (74’ Emre 6), Yasin 8, Melih 8, Devrim 8
Goller: 1’ Melih (Maraş), 8’ Mustafa (Silivri)

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery link="file" ids="99719,99720,99721,99722"]

Hiç yorum yok:

Fatih Futbol Antrenörleri Derneği'nden Özbay'a ziyaret

Fatih Futbol Antrenörler Derneği Yönetimi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ı makamında ziyaret etti.