Cumartesi, Aralık 07, 2013

Şehremini gümbür gümbür

İstanbul 1.Amatör Lig 10.grup mücadelesinde zirve mücadelesinden kopmak istemeyen Şehreminispor ile Talatpaşaspor, Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. Geçen hafta İstinyespor'u deplasmanda mağlup eden Şehreminispor, bu hafta da  Talatpaşaspor'u 6-2'lik skorla geçti ve zirve yarışına ortak oldu.


En büyük asker bizim asker
Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip ilk on dakikada Okan ve Eren'le yakaladıkları pozisyonda Talatpaşaspor kalecisi Cüneyt'i geçemedi. 12.dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Okan rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Tayfun Yurdakul yardımcı hakemi Fırat Alper ile göz göze geldi ve penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen kaptan Eren topu ağlara gönderdi 1-0.  Yakın zamanda askere gidecek olan Eren'in gol sevincine takım arkadaşları ''En büyük asker bizim asker'' tezahüratları ile ortak oldu. 


Golden sonra ataklarını kesmeyen ev sahibi ekip Volkan ile farkı ikiye çıkarttı. Feyyaz'a yapılan müdahalede karşılaşmanın hakemi Tayfun Yurdakul avantajı oynattı. Feyyaz'ın ara pasında Volkan ceza sahası içinde güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi 2-0.   Mücadelenin 44.dakikasında Talatpaşaspor'da Eyüp çalımlarla Şehreminispor ceza sahasına girdi ve yerde kaldı. Mücadelenin hakemi devam kararı verdi. İlk yarı ev sahibi ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 


İkinci yarıya da etkili başlayan ev sahibi ekip Mustafa'nın attığı golle farkı üçe çıkarttı 3-0. Mücadelenin 68.dakikasında Mustafa'nın vuruşunda kaleci Cüneyt topu çeldi, dönen topu Volkan tamamladı 4-0. Günün etkili ismi Okan'ın golü ile farkıyı beş'e çıkaran Fatih temsilcisinde Mustafa kendisinin ikinci takımının altıncı golüne imza attı 6-0. 


Özellikle ikinci yarıda genç oyuncularını sahaya süren konuk ekip kazandığı penaltı atışında genç oyuncusu Fatih ile skoru 6-1'e getirdi. Mücadelede son sözü Talatpaşaspor'da Mehmet söyledi. Mehmet'in attığı gol karşılaşmanın skorunu belirledi. Ev sahibi ekip aldığı galibiyetle zirve iddiasını sürdürdü.


Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Burak Şardağ!a teşekkür ederiz.


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN


[gallery link="file" ids="97452,97442,97443,97444,97445,97446,97447,97448,97449,97450,97451"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.