Cuma, Aralık 13, 2013

Orhan Saka'yı Kağıthane'de yaşatmak için...

Orhan Saka'yı kaybetmenin acısını yaşıyoruz... Elbette kendisini unutmayacağız ancak ileriki nesillerin de onu tanıması için nacizane bir fikrim var...



Öncelikle sayın Büyüğümüz Orhan Saka ya rahmet duası,
Amatör camiamız senin yaptıkların ile çok ilerledi ve açtığın yolda yürüyecek bir çok yönetici bırakarak bu dünyadan göçüp gittin. Bizlere bıraktıklarını gelecekteki gençlere anlatmak hiçte zor olmayacak. Sporcuların dostu , kulüplerin abisi , yöneticilerin yoldaşı olarak anılacaksın. Sen gittiğin yerde rahat uyu, mekanın cennet olsun.


Sayın Kağıthane Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç'a arz,
Sizin de spor konusunda yaptıklarınız bir ilçenin güzelliği için yaptıklarınız kadar göz önündedir. Bunu görmemek için değil kör olmak uzayda yaşam lazım. Sizden de yaptıklarınız için ALLAH c.c. razı olsun.


Siz çok değerli başkanımızdan bir istirhamımız olacak. Örnektepe'de yapmakta olduğunuz sahanın adını Örnektepe Orhan Saka Sahası olarak değiştirip, değerli büyüğümüz rahmetli Orhan Saka abimizin adını yaşatmaya ne dersiniz. Bunca yaptığınız iyi şeylerin yanına bunu da süs olarak koyabilir miyiz?


YAZI: OGÜN KOCA

3 yorum:

ahmetkaraman dedi ki...

seni tebrik ediyorum kardeşim bizde federasyon olarak bu teklifin arkasındayız.

abdullah gürlü dedi ki...

VALİDE TAYFUN KULÜBÜ ANTRENÖRÜ ÇETİN SAVAŞ HOCAMIZIN BABASI METİN SAVAŞ BUGÜN HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.CENAZESİ YARIN (18 MART ÇARŞAMBA) İKİNDİ NAMAZINA MÜTAAKİP ÜSKÜDAR YENİ CAMMİ'NDEN KALDIRILACAKTIR.MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET CETİN HOCAMIZ VE AİLESİNE SABIRLAR DİLERİZ.

NOT:CENAZENİN DEFİN'EDİLECEĞİ YER DAHA SONRA AÇIKLANACAKTIR.

Ogün Koca dedi ki...

ALLAH c.c. gani gani rahmet eylesin...
Geride kalanlara sabır ve sağlık versin inşallah...

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.