Cumartesi, Aralık 21, 2013

Kuruçeşme'de 'Güneş' açtı

İstanbul 1.Amatör Lig 12.Grup’ta alt sıralardan kurtulup rahat bir nefes almak isteyen Kuruçeşmespor, Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesislerinde grubun güçlü takımlarından Güneştepe'yi misafir etti. İlk yarısını 3-0 önde kapatan Kuruçeşmespor, maçıda 4-1 kazanarak  3 puanı hanesine yazdırmayı bildi.


Ali Uzman, Sinan Bilen ve Erol Ernek hakem triosunun yönettiği mücadeleye iki takımda hızlı başladı, her iki takımında gol bulacağı mücadeleye daha istekli ve puana ihtiyacı olan, ev sahibi Kuruçeşme 22.dakikada Taner'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra dahada oyuna konsantre olan Beşiktaş temsilcisi farkı artıran golü bulmakta geçikmedi, 30.dakikada Taner attığı güzel golle kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti 2-0. Uzatma dakikalarında Güneştepe kalecisi Ufuk ceza alanında rakibini düşürünce hakem Ali Uzman tarafından direk kırmızı kart ile cezalandırılıp penaltı atışına karar verildi. Topun başına geçen Hasan kalecinin kurtarışına rağmen tekrar yetişip topu filelere yollayarak ilk yarının skorunu söyledi 3-0.

İkinci yarıya 10 kişi mücadele eden deplasman takımı pozisyon üretmeye başladı, yakaladığı net pozisyonları değerlendirebilse farkı kapatabilirdi. 55.dakikada Güneştepe kaptanı Levent durumu 3-1 yapan golü kaydetti. Kuruçeşme'nin bu gole cevabı sadece iki dakika sonra oldu. Coşkun ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalıp topu filelere yollayarak durumu 4-1 yaptı. Bu gole Güneştepe futbolcuları ve kenar yönetimi uzun süre ofsayt diye itiraz ettiler. Golden sonra oyunu Kuruçeşme yarı alanına yığan Sarı Kırmızılılar Oğuzhan,Levent ve Ahmet ile mutlak pozisyonlarda başarılı olamadı. Bu galibiyetle maçı 4-1 kazanan Kuruçeşme'spor 15 puana yükselerek düşme potasından uzaklaştı.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" ids="100426,100424,100423,100422,100421,100418,100419,100420"]

2 yorum:

s.Gül dedi ki...

Bir cok sıkıntıyla ettigimiz mücadelenin yanı sıra zor şartlar altında cıktıgımız yolda maalesef maça geçikmeli yetiştik. Kuruçeşme spor teknik heyetine sağ duyulu davranışından dolayı sonsuz teşekkür ederiz.
Hak ettiğimiz bir yenilğiyi aldık.

ibrahimhoca dedi ki...

güneştepe nin kulübedeki temsilcisine,
takımlar hakemleri bekliyor vatandaş sahada sporcusunu tekme tokat dövüyor ve maça çıkıyor..
Aileler çocuklarını kimlere emanet ediyor.
Bu çirkin görüntüyü
ayrıca güneştepe takımının oyununa hayran kaldım.

Kanlıcaspor'a 'Yıldız'lı pekiyi

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş B Kategorisi 31.Grubuna dahil karşılaşmada Beykoz temsilcisi Kanlıcaspor evinde konuk ettiği Maltepe Yıldızs...