Cuma, Aralık 06, 2013

İnci: İşte fotoğraf, şimdi kim özür dilemeli?

Kulaksız Okspor Genel Kaptanı Kenan İnci, Topçular Başkanı Fatih Kulaksız'ın açıklamasına tepki göstererek, “Kurullara saygımızdan sustuk ama şimdi belge ile konuşma vakti” dedi.



İstanbul 1.Amatör Lig 6.Grup'ta geçen hafta oynanan ve uzatma anlarında çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan Topçularspor-Okspor maçının ardından, Eyüp temsilcisinin başkanı Fatih Kulaksız'ın yaptığı 'Okspor da özür dilemeli' yönündeki açıklama Kulaksız Okspor camiasından büyük tepki çekti. Beyoğlu temsilcisi, ‘özür bekliyorum’ diyen Fatih Kulaksız’a “İşte fotoğrafın, şimdi çık sen özür dile” dedi.


1398903_10152044503384648_1723688532_o 
“Kazanmak için her yol mübah mı?”
“Yerel Futbol Sitesine konuşan Kulaksız Okspor Genel Kaptanı Kenan İnci, "Sütlüce’de oynadığımız ve 2-1 yendiğimiz maçta ev sahibi olarak herhangi bir yanlış davranışımız olmadı. Ama ikinci maçta hiç hak etmediğimiz davranışlarla karşılaştık. Topçular bizi yenecekse sahada yenecek. Tehdit ile küfürle bu iş olmaz. Kazanmak için her yolun mübah olduğunu düşünler gün gelir yanıldıklarını anlarlar. 48 yıllık bir kulübümüz, bizi İstanbul’da herkes bilir.  Bizim bu olayda bir gram suçumuz yok, tek suçlu Topçular Başkanı Fatih Kulaksız’dır. Maçta çektiğimiz fotoğrafı da paylaşıyor ve takdiri spor kamuoyuna bırakıyoruz" dedi. 


“Tek suçlu kendisi”
“Topçularspor bu maçta hükmen mağlup oluyorsa tek suçlu kendisileridir” diyen Kenan İnci, "Sayın Fatih Kulaksız önce neyin peşinde olduğunu açıklasın. Çıksın mertçe konuşsun. Maçın başından sonuna kadar bize küfür etti. Bir Kulüp Başkanına yakışmayacak davranışlarda bulundu. Sahaya girdi, Hakeme saldırmaya kalktı. Kendi futbolcularını tetikledi. Böyle Kulüp Başkanlığı olmaz. Bütün olaylardan kendisi sorumlu. Şimdiye kadar hep sesiz kalmayı tercih ettik ancak şu son yaptığı açıklama ile hem temsil ettiği kulübü hem de şahsını lekeliyor. Ayrıca sen yatırım yaptıysan kendi kulübüne yaptın. Biz de yıllarca ciddi yatırımlar yaptık. Nedir şimdi, her para harcayan üst lige mi çıkacak? O zaman lig olmasın, parayı bulan terfi etsin, bunu mı demek istiyor? Hakemlere kızıyor sahaya dalıyor, hakemi dövmeye niyetleniyor. Sonra da İl Hakem Kurulu benden özür dilesin diyor. Bu konuda özür dilenmesi gereken birisi var ise saldırıya uğrayan ve maç boyunca hak etmediği küfürlere maruz kalan Okspor Kulübü'dür” diye konuştu.


Yerel Futbol Haber Merkezi

1 yorum:

centilmen. dedi ki...

Sütlüce sahasında yaptıkların OKSPOR camiasına mal edilemez ama sana nasıl alt yapı vermişler o çok daha kötü.Soyunma odasına saldır,arabaya saldır deplasmanda inci taneleri dök.

Cinel: Şimdiki hedefimiz 2. Lig

Beykoz İlçesini 2024-25 Sezonunda TFF 3.Liginde temsil edecek olan Beykoz İshaklıspor'da Kulüp Başkanı Ali Cinel İlçe Yerel Medya temsil...