Pazar, Aralık 15, 2013

Halide Edip Adıvar Bozcaada maçına hazır

Bölgesel Amatör Lig 11.grup ekiplerinden Halide Edip Adıvar SK açık öğretim sınavlarından dolayı pazartesi günü Küçükköy Stadı'nda konuk edeceği Bozcaada maçının son hazırlıklarını akşam saatlerinde Namık Sevik Stadı'nda yaptığı son çalışmayla  tamamladı ve  maç saatini beklemeye başladı.

Teknik direktör Birol Sarı ve yardımcı antrenör İrfan Yıldız'ın nezaretinde gerçekleşen ve 1 saat 20 dakika süren idmanda oyuncular topla ısınmadan sonra pas çalışması yaptı. Yan top ve şut çalışması ile sona eren idmanda oyuncuların neşeli oldukları gözlenirken, sakat oyuncular Tayfun Çakal ve Görkem Özkul'un, Bozcaada karşısında forma giyemeyeği belirtildi. 

Yönetim idmanda
Zorlu maç öncesi gerçekleşen idmanda takımı yalnız bırakmayan Kulüp Müdürü Emrullah Kaya, İdari Sorumlu Cahit Kesler ve Futbol Şube Sorumlusu Ayhan Afşar takıma güvendiklerini ve pazartesi günü sahadan 3 puanla ayrılacaklarını söylediler. Kulüp Başkanı Sedat Cengiz'in başarı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını ve takıma güveninin sonsuz olduğunu belirten İdari Sorumlu Cahit Kesler idman sonrasında takımın Sheraton Otel'de kampa gireceğini ve  maç saatine kadar burada konaklayacaklarını belirtti.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN

[gallery link="file" ids="99202,99203,99204,99205"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 7 Mayıs 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de ikinci yarının ilk hafta karşılaşmaları bugün başlıyor...