Pazartesi, Aralık 16, 2013

Fenergücü grubu şampiyon tamamladı

İstanbul U15 Ligi 14. grup şampiyonu Esenler ilçesi takımlarından Fenergücü Spor Kulübü oldu. Ligin son maçına Batı Trakyanın üç puan önünde giren sarı lacivertli ekip Nurtepe Güneyyıldızını 9-2 yenerek şampiyonluğa ulaştı.
Maçın gollerini Özgür Barış(3) Furkan Kaya(3)Hasan,Hakan,Serhat attı.Fenergücü grubda 13 galibiyet alıp sadece 1 mağlubiyet yaşadı ve 39 puan toplayıp 53 gol atıp  kalesinde 18 gol gördü.2010 yılında kurulan Fenergücü sk. dördüncü şampiyonluğuna ulaştı.

Kulübün hem başkanı ve antrenörü olan Kenan Kasım Taştan, ''Şampiyon olduğumuz için çok mutluyum. Bu takıma emek veren teknik ekibimde ki tüm hocalarımı ve oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu şampiyonluk tüm taraftarlarımıza ve camiamıza hayırlı olsun. Çok zorlu bir grup süreci yaşadık, B.Trakya ve 1907A. Çobançeşme de en az bizim kadar şampiyonluğu hakettiler diye düşünüyorum. Futbol sonuçlar oyunu biz daha iyi maçlar oynadık ve ipi göğüsledik. Öncelikle emektar saha komiser hocalarımıza,adaletli yönetimleriyle hakem hocalarımıza İASKF ve İl Temsilciliği çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Grupda mücadele eden tüm takımları ve antrenör ve oyuncuları kutluyorum. Şampiyonlukdan ziyade dostluğun, centilmenliğin ve kardeşliğin  önemli olduğunu düşünüyorum. Amatör futbola destek veren Yerel Futbol'a ve tüm çalışanlarına da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum'' dedi.

Yerel Futbol Haber Merkezi


[gallery link="file" ids="99750,99749,99748,99747,99746,99745"]

Hiç yorum yok:

Fatih Futbol Antrenörleri Derneği'nden Özbay'a ziyaret

Fatih Futbol Antrenörler Derneği Yönetimi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ı makamında ziyaret etti.