Pazartesi, Aralık 09, 2013

Dudullu U15 şampiyon

İstanbul U15 liginde, 31. grubun final niteliğindeki mücadelesinde Dolayoba'yı 1-0 yenmeyi başaran Dudulluspor bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.


Dudullu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı TFF İl Başkanı Yemen Ekşioğlu ve İl Başkan ekili Ufuk Tatar da takip ettiler. Karşılaşmayı kalabalık bir Dolayoba taraftar grubu izlerken, Dudulluspor'lu sporsever ve altyapı oyuncuları da yoğun ilgi gösterdi.


Alican Özışık, Atakan Kozik ve Melih Yıldız hakem triosunun yönettiği mücadelede üstünlük dönem deönem el değiştirdi. Beraberliğin son haftaya avantaj taşıması nedeni ile Dudullu daha kontrollü oyunu tercih ederken, özellikle ikinci yarının başlaması ile Dolayoba yüklendi. Dolayoba'nın net pozisyonları karşısında, elindeki hafif sakatlık nedeni ile ancak maç sabahı oynamasına karar verilen Dudulluspor kalecisi Kadir kalesinde devleşti ve bordo mavililere geçit vermedi.


İkinci yarının ortalarında Süleyman'ı düşüren Dolayoba solbeki Seyithan ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Eksik kalmasına karşın, galibiyete ihtiyacı olan Dolayoba karşı sahada baskı kurmaya çalıştı. Karşılaşmanın sonlarında iyice risk alan Pendik ekibi karşısında Dudullu, uzatma dakikalarındaki bir hızlı akında Süleyman ile bir gol bulmayı başardı. Karşılaşma bu gol ile 1-0 evsahibi ekibin galibiyeti ile sonuçlandı ve Dudulluspor bitime bir hafta kala rakibi ile puan farkını dört puana çıkartarak Şampiyonluğunu ilan etti.


Erdem G


[gallery link="file" ids="97776,97775,97777,97778,97779,97781,97782,97773"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.