Cumartesi, Aralık 21, 2013

Damlaspor şampiyon oldu olacak


U17 kategorisinde şampiyonluğunu haftalar öncesinde ilan eden Damlaspor, yeni başlayacak olan U16 Ligine de "şampiyonluk parolasıyla" başlıyor.

 

İstanbul U17 Ligi 3. grubunda bitime haftalar kala şampiyonluğunu ilan eden Damlaspor son hafta maçında İFA'ya konuk olacak. Bu maçın hazırlıklarını son idmanda yarım sahada oynanan çift kale maçla tamamlayan Damlaspor maç saatini beklemeye başladı. Antrenmanı yöneten takım sorumlusu Burak Özkaya takım ve maçla ilgili olarak, "Bu takım geçen sene U16 kategorisinde Türkiye şampiyonluğu yaşadı. Şampiyon olan kadrodan ayrılan dokuz oyuncumuz oldu, ancak çok yetenekli yeni arkadaşlarımız aramıza katıldı ve biz kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. İFA maçı bizim için özellikle centilmenlik anlamında önem taşıyor. Geçtiğimiz haftalarda "a takımlar" kategorisinde biraz sıkıntılı bir maç oynanmış. Ama ben o gün yaşananların bizim maçımıza tesir edeceğini düşünmüyorum. Sportmence bir mücadele olması için biz üzerimize düşeni yapacağız, İFA takımının da aynı düşünceleri paylaştığına eminim" dedi.

 

Damlaspor U16 takımı ise ilk hafta evinde konuk edeceği Bakırköyspor karşılaşmasının hazırlıklarını teknik sorumlu Harun Can yönetiminde yapılan idmanla sürdürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, çeviklik, hızlı düşünme becerisi ve karar alma çalışmalarıyla devam edip, pas çalışmasıyla son buldu.


 

HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER



 


[gallery link="file" ids="100300,100299,100301"]


1 yorum:

tırt dedi ki...

olurr tabii hazır oyuncularıı ibbden gs den bjk den altınordudan all ondan sonra şampiyon olll kendinii kandır

İstanbul 2. Amatör Lig 7 Mayıs 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de ikinci yarının ilk hafta karşılaşmaları bugün başlıyor...