Cuma, Aralık 20, 2013

Biyonik takım İstiklalspor!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta sıkıntılı günler geçiren İstiklalspor bu hafta sonu hem cumartesi hem de pazar günü maç yaparak sahalarımızda ender görülen bir olayın kahramanı olacak.



Sarı-Siyahlılar 21 Aralık Cumartesi günü Yeşilova Esnaf Stadı'nda, 10.45'te İstanbulspor'la karşılaşacak. Bu maçın geçen hafta oynanması gerekiyordu ancak Açık Öğretim Sınavı nedeniyle müsabaka iki takımın da isteğiyle ertelenmişti.


Bir gün sonra, Bakırköy temsilcisi bu sefer bu haftaki maçını oynayacak. Sarı-Yeşilliler Bakırköy Belediye Stadı'nda 14.15'te Teraziderespor'u konuk edecek. 


Öte yandan İstiklalspor gibi geçen haftadan maçı olan İstanbulspor, bu haftanın karşılaşmasınıysa 24 Aralık Salı günü deplasmanda Sarıyer Yenimahalle ile oynayacak. Bu maçın tarihi ilk önce 25 Aralık olarak açıklanmıştı ancak daha sonra değişti.


Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, "İstanbulspor-İstiklalspor maçı grupta diğer takımların da durumunu etkileyen bir müsabaka. Bu nedenle fazla bekletmeden oynatmamız icap ediyordu. İstiklalspor cumartesi-pazar oynamaya razı olduğu için böyle bir fikstür oluştu" dedi.


HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Kanlıcaspor'a 'Yıldız'lı pekiyi

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş B Kategorisi 31.Grubuna dahil karşılaşmada Beykoz temsilcisi Kanlıcaspor evinde konuk ettiği Maltepe Yıldızs...