Cumartesi, Aralık 14, 2013

Beyköy Belediyespor deplasmanda kazanmak istiyor

Bölgesel Lig 9.Grup’ta zirve yarışından kopmak istemeyen iki takımı karşı karşıya getirecek.Adapazarıspor evinde temsilcimiz Beyköy Belediyespor’u ağırlayacak.
 15-Aralık-2013 Pazar günü Sakarya Karaman spor tesislerine oynanacak müsabakayı her iki takım kazanmak için mücadele edecektir. İki takımında şiddetle puana ihtiyacı olduğu 12.haftada kaybedenin zirve yarışında ağır yara alacağı maç öncesi Beyköy Belediyespor yarın sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. Adapazarıspor gurupta 7. Sırada 17 puanda olurken Beyköybelediyespor 5.sırada18 puanda bulunuyor. Bu ligde Adapazarıspor evinde 3 maçtır kaybetmiyor.



Beyköy Belediyespor ile Adapazarıspor şimdiye kadar 4 kezkarşılaşmışlar, bunlardan 2 kez Adapazarıspor, bir kez Beyköy Belediyespor kazanırken, bir maç beraberlikle sonuçlanmış. Ligin 11.haftasında Beyköy Belediyespor deplasmanda Mudurnuspor’u 4-3 yenerken ev sahibi Adapazarıspor Eskişehir Sağlıkspor’a 4-2 yenilmiş ve Teknik Direktör Bilerim Mutlu ile yollarını ayırmıştı.Ayrıca Beyköy Belediyespor’da gözler devre arasında yapılacak transferlere çevrildi.



Adapazarı Karaman Spor Tesislerinde oynanacak maçı Giresun bölgesinden  Sercan Çakır,Özkan Akaydın,Muhammed Günaydın hakem üçlüsü yönetecek müsabakaya takımlar muhtemelen şu karolarıyla mücadele edeceklerdir.

Adapazarıspor:Vedat,Tolga,Sarper,Hakan,İskender,Sinan,Arjan, Mustafa,Furkan,Enes.Ozan
Beyköy Belediyespor: İlker, İlhan,Bahadır,Gökhan,Mert,Emre, Çağlar,Selman,Bayram, Ahmet, Soner

HABER: İBRAHİM TUZCU
 
 

Hiç yorum yok:

Fatih Futbol Antrenörleri Derneği'nden Özbay'a ziyaret

Fatih Futbol Antrenörler Derneği Yönetimi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ı makamında ziyaret etti.