Perşembe, Aralık 19, 2013

Bağcılar Cemspor mutlu sona yakın

İstanbul U17 Ligi 13. Grup'ta son derece kritik maçta lider Bağcılar İdman Yurdu Cemspor, takipçisi Avcılar Belediyespor'la deplasmanda 2-2 berabere kaldı ve büyük avantaj yakaladı.



Bağcılar ekibinin golleri Cem Keskin ve Cemal Aşçıoğlu'ndan geldi. Yerel Futbol Sitesi'ne açıklamada bulunan Cemspor Teknik Direktörü Abidin Yılmaz "Avcılar Belediyespor'a bize gösterdikleri misafirperverlik ve centilmenliklerinden dolayı teşekkür ederiz. Çok efendi ve çok mükemmel futbol oynayan bir takımlar. Maç sonunda bizi tebrik ettiler, uğurladılar. Kendilerine de başarılar dileriz" dedi.


Son haftaya Avcılar'ın 2 puan önünde giren Cemspor son maçında sahasında Bakırköyspor'la karşılaşacak. Avcılar Belediyespor ise Özmuratspor deplasmanına gidecek. Bakırköy karşısında alınacak 1 puan Kırmızı-Beyazlılar'a şampiyonluk için yetecek.


HABER: ALPER KADEROĞLU

3 yorum:

Ogün Koca dedi ki...

Bu gençlerin bu haftaki maçını izlemek nasip oldu.
Hem Avcılar takımının gençleri hemde Cemspor gençleri bulundukları yeri hak ediyorlar. Göze hoş gelen çok güzel bir maç oynandı. İnşallah ilerde futbol sahalarında yine başarıları ile gündemde olurlar. Her iki ekibide kutlamak lazım.

Ogün Koca

TT2 dedi ki...

Avcılar belediyesporun 7 puanı silindiği için böyle oldu bu sezon 7 puan farkla gene şampiyon avcılar belediyespor'du

7 ;) dedi ki...

Ozaman kırmızı kartlı oyuncusunu oynatmasaydı

Fatih Futbol Antrenörleri Derneği'nden Özbay'a ziyaret

Fatih Futbol Antrenörler Derneği Yönetimi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ı makamında ziyaret etti.