Pazartesi, Aralık 16, 2013

Ayazağaspor kupayı kaldırdı

İstanbul U 15 Lig 6. grup son hafta mücadelesinde Ayazağaspor, Cırcırspor ile Tozkoparan stadında karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı Razaman (3),İlyas ve Berkant’ın golleri ile 5-1 kazanan Ayazağaspor normal sezonu nağmağlup olarak tamamlarken, oynadığı 14 karşılaşmayı da kazandı.


Kalesinde 6 gole izin veren yeşil sarılılar rakip filelere 64 gol bıraktılar. Karşılaşma öncesinde Ayazağaspor’ a kupası verilirken, karşılaşma sonrasında bu başarıyı Ayazağaspor başkanı İbrahim Keskin yanıtsız bırakmadı ve U 15 takımına yemek verdi.

Karşılaşma sonrasında sitemize değerlendirmelerde bulunan Ayazağaspor U 15 takımı antrenörü Halil Aktaş,''Geçen sezon U 14 takımında oynayan sporcularımızla bu sene U 15 ligine katıldık. Bu sezon da birbirinden zorlu mücadeleler oynadık ve sonunda mutlu sona ulaştık. Bu başarıda emeği geçen başta oyuncularım olmak üzere herkesin emeğine, yüreğine sağlık. Hedefimiz Türkiye Şampiyonasına katılıp İstanbul’u en iyi şekilde temsil etmek. Şimdi çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz. Son olarak U 15 liginde şampiyon olan tüm takımlarımızı tebrik eder, İstanbul Şampiyonasında başarılar dilerim''diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL

[gallery link="file" ids="99797,99798,99799"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 7 Mayıs 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de ikinci yarının ilk hafta karşılaşmaları bugün başlıyor...