Cumartesi, Aralık 21, 2013

Akçakocaspor zorlu deplasmana çıkıyor

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden 10.sırada 15 puanlı  Akçakocaspor, bu hafta İstanbul deplasmanında  grubun güçlü ekibi 4.sıradaki 21 puanlı İstanbul temsilcisi Sultanbeyli Belediyespor karşısına çıkıyor.


Müsabaka  22 Aralık 2013 Pazar günü  Sultanbeyli 75.yıl sahasında saat 14.00 te başlayacaktır. Mücadeleye mutlak 3 puan parolası ile çıkacak olan Akçakocaspor’da  kaleci Hilmi’nin sakatlığı devam ediyor. Olası bir yenilgi ile takımın başına yeni getirilen teknik direktör Yüksel Öz’ün ve yönetimin nasıl bir plan izleyeceği merak ediliyor. Bu maçtan önce yedek hoca Ümit'in takımdan ayrılması takımda soru işaretlerini gösteriyor.  Bu ligde Sultanbeyli Belediyespor toplamda 4 maçtır kaybetmiyor. Bu ligde Akçakoca deplasmanda 4 maçtır kazanamıyor, toplamda 3 maçtır kazanamıyor.



İzmir bölgesi hakemleri olan Uğur Topaloğlu,Yakup Olğar,Mustafa Hakan Efe üçlüsünün yöneteceği müsabakada takımlar  muhtemelen şu kadroları ile mücadele edeceklerdir:
 
Sultanbeyli Beleiyespor: Volkan, Emrah, Hayrullah, Gökhan, Bülent, Halim, Cihan, Sertaş, Eray, Canberk, Yasin
Akçakocaspor: Furkan, Savaş, Onur, Kadir, Murat, Asım, Mahir, Onur, Çoşkun, Levent, Tuncay


HABER: İBRAHİM TUZCU
 

Hiç yorum yok:

Kanlıcaspor'a 'Yıldız'lı pekiyi

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş B Kategorisi 31.Grubuna dahil karşılaşmada Beykoz temsilcisi Kanlıcaspor evinde konuk ettiği Maltepe Yıldızs...