Cumartesi, Aralık 14, 2013

Akçakocaspor yine kendi sahasında oynayacak

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden Akçakocaspor, bu hafta kendi sahasında grubun zayıf ekibi Bolu temsilisi Mudurnuspor karşısına çıkıyor. Akçakocaspor 14 puanla 10. sırada bulunuyor


.Bölgesel Amatör Ligi 9. grupta mücadele eden Akçakocaspor, 15-Aralık- 2013 Pazar günü saat 13.30 da Akçakoca şehir stadında ligin zayıf ekibi olan ve ligde  8 puanla 11.sırada bulunan Mudurnuspor’u konuk edecek. Mücadeleye mutlak 3 puan parolası ile çıkacak olan Akçakocaspor’da  kaleci Hilmi’nin sakatlığı devam ediyor. Serdivanspor maçında gördüğü kırmızı kart cezalısı Batuhan bu maçta forma giyemeyecek. Olası bir yenilgi ile takımın başına yeni getirilen teknik direktör Yüksel Öz’ün ve yönetimin nasıl bir plan izleyeceği merak ediliyor  Bu ligde Bu ligde Mudurnuspor deplasmanda 5 maçtır kazanamıyor. Mudurnusporlu oyuncuların maaş ve paralarını alamadıkları için hafta içinde antremanlara çıkmadıkları ve Akçakoca deplasmanına gitmeyecekleri öğrenildi. Bu maç bu haftanın merakla beklenen müsabakası olacaktır.



Kocaeli bölgesi hakemleri olan Selçuk Öklü, Mesut Punar, İhsan Korhan Başar üçlüsünün yöneteceği müsabakada takımlar  muhtemelen şu kadroları ile mücadele edeceklerdir:
Akçakocaspor:Furkan, Savaş, Onur, Kadir, Murat, Asım, Mahir, Onur, Çoşkun, Levent, Tuncay
Mudurnuspor:Emre,Gökhan, Toker,Suat,Okan,Sercan,Barış,Muhammed,Erhan,Arif,Gökhan, Dokucu,Emre Öztürk



HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Fatih Futbol Antrenörleri Derneği'nden Özbay'a ziyaret

Fatih Futbol Antrenörler Derneği Yönetimi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ı makamında ziyaret etti.