Pazartesi, Aralık 16, 2013

Adalar ile Yahya Kemal'e şok!

İstanbul Süper Amatör Lig'de 7.Gruptaki Esen Bayburt-Adalarspor ile 6.Grup maçı olan Yahya Kemal İdman Yurdu-Şile Yıldızspor arasında oynanan olaylı müsabakaların kararları verildi. 


Buna göre, sahadan çekilen Adalarspor ile bir futbolcusu Hakem saldıran Yahya Kemal İdman Yurduspor’a hükmen mağlubiyet verilirken bu iki ekibin 3’er puanları da silindi.


Esen Bayburtspor ile Adalar maçında 56.dakikada sivil bir şahıs, soyunma odası koridorlarında Adalarspor antrenörüne kafa atmış ve Adalar cephesi bu olay üzerine sahadan çekilmişti. Yahya Kemal İdmanyurdu-Şile Yıldız karşılaşmasında ise 90+1.dakikada ev sahibi takımdan Oğuz’un Hakeme fiili saldırıda bulunması sebebiyle yarıda kalmıştı. Her iki takımın da yarın TFF İstanbul İl Başkanlığu'na gidip itiraz edeceği öğrenildi.


Ayrıca Kartaltepespor ile Esentepe Şahinspor mücadelesinde ev sahibi takım 1-0 önde iken yine ev sahibi takımdan bir futbolcunun Hakeme saldırması ile yarıda kalan maçla birlikte Gazitepe-İzzettin karşılaşmasında konuk ekipten bir futbolcunun Hakeme tokat atması sebebiyle yarıda kalan maçlarla ilgili de henüz İl Başkanlığına Hakem raporları ulaşmadığı için kararlar yarın verilecek.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

5 yorum:

xabi dedi ki...

Ali kemal bey tffistanbil.org sitesinde izzettin hükmen mağlup ve 3 puani silinmiş gözüküyor.
Ayrıca bir futbolcu hakemi darpettiginden dolayı silenin puani silinmiş ama ne hikmetse s.çiftliğinin puani silindi ve sonra geri verildi.....
İl temsilciliginin net bir tavri yok bu konuda

akd dedi ki...

Göremedim, hemen bakıyorum.

Sinan Ozbay dedi ki...

Iste Yemen Eksioglu adaleti. Ben kulubun 2 eski baskaniyim. Bize 3 baskan degisti bu sahis hep atamayla siyaseti arkasina alarak gorevde. Daha kuralarda su takim benim takimim bu takim benim takimim gidin istediginiz yere sikayet edin diyen zihniyet bu. Adaletin olmadigi yerde de sahalarda bu kavgalar bitmez. Sen Yemen Eksioglu vicdansizsin adaletsizsin. Hemen 1 gunde hangi raporlara istinaden karar verdirdin. Biz centilmenlik yapalim rakip takim da ceza almasin diye yazilar yazarken efendinin yaptigina bak. Bir kere daha ikna oldum ki iyi ki vazgecip birakmisim baskanligi. Boyle devam et herkesi biktir kimse kalmasin kendi takimlarinla idare et.

www dedi ki...

yazık gerçekten yazık adalarspor klubünün futbolcularının orda can güvenligi yokken ne bir polis ne bir ambulans yokken ve rakip taraftarın aşagı inmesi engellenemezken ceza alan klup adalarspor oluyor nasıl bir zihniyettir bu... suçsuz durumdayken nasıl suçlu duruma düşüyorsunuz onuda gördük diyecek hiç birşey yok yazıklar olsun...

www2 dedi ki...

alla alla adalar sporun hocası kafa yiycek ne yaptı acaba?çok vurmuşlarmı bari?

Fatih Futbol Antrenörleri Derneği'nden Özbay'a ziyaret

Fatih Futbol Antrenörler Derneği Yönetimi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ı makamında ziyaret etti.