Pazar, Kasım 10, 2013

Şanssızlıklar Tozkoparan'ın peşini bırakmıyor

İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup ekiplerinden Tozkoparan Birlikspor'un yakasını şanssızlıklar bir türlü bırakmıyor. Güngören ekibinde son olarak Gökhan Erkan sakatlandı.



Grupta 10 puan ile 5. sırada bulunan Yeşil-Beyazlılar'da Genel Kaptan Osman Atay, "İlk maçta orta saha oyuncumuz Savaş Kamacılar iç çapraz bağlarından sakatlanmıştı ve takıma önümüzdeki hafta katılacaktı. Ancak geçtiğimiz hafta Ferahevler maçında sakatlanan ve ayağında çatlak olan, defans oyuncumuz Gökhan Erkan kardeşimiz sakatlandı ve sahalardan en az 5 hafta uzak kalacak. Bunların üstüne geçen hafta Ferahevler maçında 90. dakikaya 2-0 önde girip 2-2'lik beraberliğe razı olduk. Elbette bunlar futbolda var ancak önemli olan maçlarımızın fair-play içinde geçmesi" dedi.


Tozkoparan Birlikspor olarak öncelikle fair-play'i hedeflediklerini belirten Atayi "Teknik Direktörümüz Fatih Baydar ve Yardımcı Antrenör Köksal Şimşek'le beraber takımımızı hazır hale getirmek, genç arkadaşlarımıza imkan vererek onları topluma kazandırmak istiyoruz. Bu çalışmalarla birlikte, bundan sonraki maçlarımızı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizlerin yanında olan ve sürekli desteklerini maçlarımıza gelerek yakın takip eden yönetim kurulumuza ve üyelerimize ayrıca teşekkür ederiz" diye konuştu.


HABER: EFKAN BUCAK


[gallery link="file" ids="91175,91176"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...